Filmlerde gördüğünüz ürünleri satın almanızı sağlayan TheTake, 2 milyon dolar yatırım aldı


Pek çok kişi, dizi ya da filmlerde gördükleri ürünlerden oldukça etkileniyor ve beyaz perdede ya da televizyon ekranlarında gördüğü, oyuncuların kullandığı aksesuarları, giydikleri kıyafetleri ısrarla isteyebiliyorlar.
Zaman zaman ülkemizde de dizi ya da filmlerde görülen bazı aksesuar ya da giysilerin, özellikle kadınlar arasında birer furya haline geldiğine şahit olabiliyoruz. Bu durum dünyada da çok farklı değil ve hem sinema hem de diziler satın alma kararlarına ciddi etki ediyor. Bu durumun farkına varan TheTake adlı girişim de, tam da bu alanda faaliyet gösterme kararı almış ve sinema filmlerinde ünlülerin giydiği ürünleri satın almanızı sağlıyor.
TheTake.com son derece mantıklı bir girişim çünkü pek çok farklı kategorideki ürünü, o ürünü gerçekten talep eden kullanıcıların karşısına direkt olarak çıkartıyor. Ürünleri, filmlere, aktör ya da aktrisler göre sıralayabiliyor olmanızın yanı sıra  TheTake aynı zamanda bir keşif aracı.
Sevdiğiniz bir filmde hangi ürünlerin ve markaların kullanıldığını görebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra, mesela baştan aşağı 007 gibi giyinmek istediğinizde 007 filmini araştırarak, ona uygun kıyafet seçimleri gerçekleştirebilmeniz mümkün oluyor. TheTake.com, hem ziyaret etmesi oldukça zevkli hem de gelir modeli açısından çok mantıklı bir girişim. Filmlerde kullanılan ürünlerin genellikle kaliteli markalar olduğunu hatırlatmak gerekirse, etiket fiyatlarının da çok uygun olduğunu söyleyemeyebiliriz.
TheTake.com’un aralarında Demarest Films ve eski NBC Entertainment Yönetim Kurulu Başkanı Ben Silverman gibi önemli yatırımcıları arkasına almış durumda. Toplamda 2 milyon dolarlık bir yatırım alan TheTake, aldığı yatırımla birlikte büyümesini sürdürmeye çalışacak ve bir mobil uygulamayı piyasaya çıkartma hedefine ulaşmaya çalışacak. Yeni gelecek mobil uygulama “sinema için Shazam” niteliği taşıyacak ve kamera ile kayıt edilen fragman ya da video, otomatik olarak tanınarak, o ürünlerdeki videolara yönlendirme TheTake üstünden yapılacak.
New York merkezli girişim TheTake‘in pek çok avantajı mevcut ve proje fikrinin daha da gelişmemesi için hiçbir neden yok. Eğer yatırım doğru kullanıldığı takdirde popüler kültüre hizmet verecek olan TheTake.com’un adını daha sık duyabilir ve global anlamda daha farklı ülkere giriş yaptığını görebiliriz.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder