PlayStation TV Ekim Ayında Salonlarda Yerini Alacak



Sony’nin PS Vita oyunlarını televizyonlarda oynanmasını sağlayan cihazı PlayStation TV, Ekim ayında 700′e yakın oyun ile çıkışını gerçekleştirecek.

Sony‘nin geçtiğimiz sene düzenlenen TGS’deki konferansında tanıttığı PlayStation Vita TV, Ekim ayında 700′e yakınoyun sayısı ile PlayStation TV ismiyle Avrupa ve Amerika için çıkışını gerçekleştirecek. PS Vita oyunlarını televizyonda oynamamızı sağlayacak olan PS TV aynı zamanda PlayStation 4 ve PlayStation 3′teki oyunları da oynatacak.
PS Vita oyun kartlarını PS TV’ye takıp oynayabilecekken, PS Vita’ya özel olarak üretilmiş hafıza kartları ile hafıza ekleyerek, PS Store üzerinden de yüzlerce oyunu indirebilme imkanına sahip olacağız. Remote Play özelliği ile PlayStation 4 ve PlayStation 3 oyunlarını da oynanamamızı sağlayacak olan PS TV’de oyunları Dualshock 3 veya Dualshock 4 ile oynayabileceğiz.
Buraya tıklayarak PS TV’de oynayabileceğiniz oyunların tam listesine ulaşabilir, konsolun tüm özelliklerini de aşağıdaki videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder