Samsung Gear S Akıllı Saat Kasım’da Çıkıyor


Akıllı saatler pazarını Apple’a kaptırmaya niyetli olmayan Samsung, yeni modeli Gear S için sonunda tarih ve fiyat belirtti.

Samsung’un akıllı saat pazarında zaten sağlam ürünleri var ama Samsung Gear S diğerlerinden farklı bir cihaz olacak. Ağustos ayında duyurusu yapılan yeni akıllı saat hakkında elimizde şimdiye kadar sadece teknik bilgiler vardı. Şimdi Samsung biraz daha fazla bilgi vermiş durumda.
Dün Samsung tarafından verilen ek bilgiye göre, Gear S model akıllı saat ilk olarak Avusturalya’da kendini gösterecek gibi görünüyor. Samsung’un yeni phablet ürünü Galaxy Note Edge ve sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR ile birlikte Gear S saat de Avusturalya’da Kasım ayının başında piyasada olacakmış. Gear S akıllı saat için fiyat yaklaşık 450 Dolar (499 Avusturalya Doları) olarak belirlenmiş.
ABD’de ise Samsung Gear S büyük mobil operatörler olan AT&T, Sprint, T-Mobile ve Verizon aracılığı ile satışa çıkacak. Kasım ayında piyasada olması beklenen saatin en büyük özelliği akıllı telefon ile senkrona ihtiyaç duymadan, dahili 3G bağlantı ile çalışabilecek olması. Gear S akıllı saat 2 inç’lik Super AMOLED ekrana, bolca sensöre, GPS modülüne, kolay kullanımlı bir arayüze ve çeşitli uygulamalara sahip olacak.
Samsung Gear S ile birlikte Note 4 ve Note Edge de tanıtılmıştı, bilgi edinmek için linki takip edebilirsiniz.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder