Telefonunuza Ucuz Isıgörüşü Kamerası Eki: Seek Thermal


Günlük hayatta elinizin altında ısıgörüşü sağlayan termal bir kamera bulundurmak istiyorsanız, telefonlarınız için Seek Thermal kamera var.

Akıllı telefon konsepti iPhone ile yayılmaya başladığında, kimse buralara kadar geleceğimizi tahmin etmemiştir herhalde. Akıllı telefonlardan bahsederken “Her iş için bir uygulama var.” denilir ama bununla beraber artık “Her iş için bir aksesuar var.” da demek lazım. Isıgörüşü kameraları tam da bu cümleye uyuyor işte.
Termal kamera aparatı olarak daha önce de FLIR One isimli, iPhone kılıfı şeklinde benzer bir ürün görmüştük. Mühendislerin, otomobil tamircilerinin ve polis güçlerinin çok işine yarayacak bu iPhone ısıgörüşü kamerası aksesuarının bir benzerini Seek firması üretmiş.
Seek Thermal” isimli ısıgörüşü kamera aksesuarı iPhone 5 ve üzeri modeller için, telefonun altındaki Lightning girişine bağlanarak kullanılıyor. Ayrıca Android modeli de mevcut ve o da microUSB portundan telefonalra takılabiliyor. Önceki gördüğümüz FLIR One cihazına göre daha ufak ve daha ucuz bir çözüm olduğu söylenen Seek Thermal kamera, işlevsel olarak FLIR One kadar iyi olmasa da, bu türden bir cihaza ihtiyacınız varsa rahatlıkla işiniz görecektir.
Kendi uygulaması ile gelen Seek Thermal ısıgörüşü kamera aparatını web sitesinden 199 Dolar fiyatla hemen satın alabiliyorsunuz.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder