Casper Via V5


Casper'ın fiyat performans oranıyla dikkat çeken yeni metal alaşım kasa çerçeveli akıllı telefonu Via V5'i inceliyoruz. Karşınızda detaylarıyla Casper Via V5!

Türkiye'de 2014 yılının son dönemlerine girdiğimizde, orta segment akıllı telefon pazarındaki mücadele kızışmaya başlamış durumda.

Orta segmentte ibre diğer üreticilere kaymaya başladı
Adı akıllı telefon ve tablet modelleriyle bilinen dünya devi üreticilerinin benzer güçteki modelleri 1200 - 1400 TL seviyesinde fiyat etiketleriyle satışa çıkıyorken, orta segmente iddialı olmak isteyen pek çok marka, orta seviyeye 600 - 800 TL aralığında ciddi rekabet gücüne sahip modeller geliştirmeye başladılar. Bu modeller, artık global markaların orta seviye ürünlerine karşı daha avantajlı olmaya başladı.
Katma değerin her geçen gün azaldığı Android ekosisteminde, global üreticilerin getirdiği cihazların neredeyse yarı fiyatına, aynı donanımı ve özellikleri sizlere sunan cihazlar satın alabiliyorsunuz. Ülkemizdeki son durum bu.
Casper Via V5 ile tanışın
Türkiye'nin en büyük sistem entegratörlerinden CasperPC ve tablet pazarlarından sonra akıllı telefon pazarında da iddialı. Çıkardığı Casper Via V8 modeliyle orta üst segmentte ben buradayım diyen firma, Casper Via V5 modeliyle de orta segmentte başarılı bir deneyim sunuyor.
Alüminyum alaşımlı şık kasası, Gorilla Glass ekran kaplaması ve teknik özellikleriyle dikkat çeken ürünMediaTek'in 28 nm üretim teknolojisiyle üretilmiş 4 çekirdekli işlemcisinden güç alıyor. 1 GB RAM, 16 GB dahili depolama ve microSD kart desteğine sahip olan ürün5 inçlik 720pçözünürlüğündeki IPS ekran ile başarılı bir görüntü sunuyor.
Önde 5, arkada 13 Megapiksel kameraya sahip olan modelde ayrıca 2000 mAh'lik batarya da mevcut. Android 4.4 KitKat sürümünün bulunduğu uygun fiyatlı ve şık akıllı telefon, bakalım bizlere neler sunuyor.



Fiyat ve Teknik Özellikler:
Ekran: 5 inç IPS 720p ekran
İşlemci: 4 çekirdekli MediaTek MTK6582
Grafik İşlemci: Mali 400 MP
RAM: 1 GB
Depolama: 16 GB + microSD
İşletim Sistemi: Android 4.4 KitKat
Ana Kamera: 13 Megapiksel / 1080p video kaydı
Ön Kamera: 5 Megapiksel 84 derece çekim açısı
Batarya: 2000 mAh
Fiyat: 799 TL
Kaynak: shiftdelete
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder