Dünyanın en iyi üniversitelerinden ücretsiz online iş yönetimi eğitimleri


İş hayatında bazı konularda eksik olduğunuzu ve “keşke bilseydim” dediğiniz konular olduğunu düşündüğünüz oldu mu? Belki girişimci ruhunuza rağmen, finansal yönden ya da zaman açısından uygun olmadığınız için bu konularda eğitim alamamış olabilirsiniz.
Statünüz ne olursa olsun daha fazla kazanmak, daha fazla üretmek ve işlerin daha kolay üstesinden gelmek için, bazı uzmanlığınız olmayan ancak bilgi edindiğiniz takdirde işinize yarayacak konular hakkında eğitim almak istiyorsanız internet size önemli fırsatlar sunuyor.
İşte dünyanın en iyi üniversitelerinden, birçok farklı konuda online eğitim alabileceğiniz üstelik ücretsiz olan eğitimler…

University of Pennsylvania Wharton School


Süre: 6 – 8 saat/hafta
İçerik: Bilanço, gelir tablosu ve beyanı gibi nakit akışı olduğu müddetçe işinize yarayacak her şeyi öğrenebilirsiniz.
Süre: 5 – 7 saat/hafta
İçerik: İş süreçlerini iyileştirmek için gerekli Altı Sigma, Toyota üretim sistemi gibi yaklaşımlara ilişkin incelemeler
Süre: 5 – 6 saat/hafta
İçerik: Wharton, pazarlama lisansı eğitiminde dünyanın en iyilerinden biri. Bu online eğitimde markalaşma, müşteri odaklılık, ve temel pazarlama stratejileri olmak üzere dersleri üç bölümde inceleyebilirsiniz.

Stanford University


İçerik: Yatırımcıların şirketinize yatırım yapmalarına yönelik çekinceleri ve yeni kurulan şirketler için yatırımcılara yönelik çalışmalar.

Columbia University


İçerik: İşletmeler için çevresel sınırlayıcı etkileri en aza indirgeyerek ve emeğe adil ücret sağlayarak büyümenin yolları.

IESE Business School

Süre: 2 – 3 saat/hafta
İçerik: Bu eğitimle finansal kelime haznenizi arttırarak, sermaye piyasalarında şirketler ve yatırımcılar arasındaki ilişkinin temel anlayışını kavrayamaya yönelik dersler alabilirsiniz.

University of Michigan


Süre: 2 – 3 saat/hafta
Konu: İş müzakerelerine kapsamlı bir bakış için önemli bu kursta, rezervasyon fiyatlandırma, hedefleme, pazarlamaya yönelik müzakere teknikleri ve temel sözleşme hukuku gibi bilgileri öğrenebilirsiniz.
Süre:  4 – 6 saat/hafta
İçerik: Eğitim içeriği Google üzerine kapsamlı bir çalışma olarak açıklanabilir. Bu eğitimde Politikacılar, pazarlamacılar ve teknoloji çalışanlarıyla basın ilişkilerini sürdürme üzerine öğretilerden faydalanabilirsiniz.

University of Florida


Süre: 5 – 7 saat/hafta
İçerik: Emeklilik planlamanız, kredi yapılandırmanız ve vergi yönetiminiz konusunda kişisel bütçeleme konusunda planlama yöntemleri

Khan Academy

İçerik: Bu eğitimle dünyanın önemli girişimcilerinden değerli yönetim tavsiyeleri alabilirsiniz.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder