Equil Smartpen 2 İle Yazıyı Dijitale Taşıyın


Akıllı cihazlarla kuşatıldığımı günümüz dünyasında hala kalem kağıtla çalışmayı sevenler için Equil Smartpen 2 akıllı kalemi sunuyoruz.

Eğer kalemle çalışmak size, bir tablete veya phablet cihaza yazmaktan kolay ve doğal geliyorsa yalnız değilsiniz. Ama “Equil Smartpen 2” ile yazdığınız ve çizdiğiniz herşeyi anında dijital ortama aktarıp, her iki tarafın da en güzel yanlarını kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken akıllı kalemin alıcı ünitesini çizim yapacağınız defterin veya kağıdın önüne koymak ve çizmeye başlamak.
Equil Smartpen 2, daha önce benzerlerini Adobe veya Neo firmalarından da gördüğümüz akıllı kalem teknolojisinin yeni bir örneği. Önceki örneği olan Equil Jot da benzer şekilde kağıt üzerine yazdıklarınızı dijitize ederek iOS akıllı cihazlarınıza aktarabilen bir üründü. Yenisi ise akıllı kalemin yeteneklerini artırıyor.
Önceki modele göre daha gelişmiş bir cihaz olan Equil Smartpen 2, artık iOS dışında Android ve Windows Phone akıllı cihazlarla ve hem Windows, hem de Mac OS işletim sistemleri ile çalışabiliyor. Normal tükenmez kalem ucu ile kağıda yazıp çizdiklerinizi Bluetooth ile anında mobil veya dizüstü uygulamasına gönderebiliyor, oradan da istediğiniz gibi e-posta ile veya sosyal medyada paylaşabiliyorsunuz. Dosyalarınızı isterseniz Evernote, iCloud veya Dropbox’a da atabilirsiniz.
Equil Smartpen 2’nin bir özelliği de, isterseniz tabletinizin ekranını çizim için kullanabilmeniz. Bu sayede daha önce mümkün olmaya hassaslıkta çizim araçları kullanmak sözkonusu oluyor. Elyazılarınızı da normal metne çevirebilen Equil Smartpen 2, şu anda seri üretim için açık olan IndieGoGo destek kampanyası boyunca 109 Dolar’a önsipariş edilebiliyor.
Tabii yavaş yavaş yazışarak haberleşmenin tarih olmaya başladığı bir dönemdeyiz ama hala birşeyler çizmek için kalemlere ihtiyacımız var.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder