iPhone 6 kopyası Lenovo Sisley!


Lenovo'nun sızdırılan yeni telefonu Sisley, iPhone 6'ya olan büyük benzerliği ile herkesi şaşırttı. iPhone 6'nın kardeşi diyebilceğimiz Lenovo Sisley'e bir göz atalım.

Çin'in ülkemizde en meşhur olduğu alan taklit ürünleri olmuştur. Bu konuda oldukça ilerlemiş olan Çin malı ürünler kimi zaman üretilen birebirürünler ile herkesin kafasını karıştırmayı başarmıştır. 
Ancak burada şöyle bir detay var; bu cihazları üretenler genelde ya üçüncü kademe firmalar yada işi sadece taklit ürün yapmak olan firmalar olurdu. Bu sefer karşımıza çıkan taklit model ise dünyanın en büyük dördüncü cep telefonu üreticisi Çin menşeili Lenovo tarafından geldi.


Büyük benzerlik!

Lenovo tarafından üretileceği iddia edilen Sisley adındaki akıllı telefon, resmen birebir iPhone 6 kopyası olmuş. Hatta tasarımın iPhone 6'ya kıyasla biraz daha başarılı olduğunu bile söyleyebiliriz. Zira telefonda dışa çıkık bir arka kamera halkası bulunmuyor.
Sızdırılan telefonun özellikleri hakkında ise şimdilik pek fazla detay bilinmiyor. 5 inç büyüklüğünde ve 720p çözünürlükte bir IPS panelin kullanıldığı telefonda ayrıca arka tarafta 13 megapiksel, ön tarafta ise 8megapiksel çözünürlükte kamera tercih edilmiş.
Telefon ayrıca iPhone 6 ile aynı kalınlığa sahip yani sadece 6,9 mm. Telefonun aynı iPhone 6 gibi hassas olduğu da söyleniyor.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder