Nexus 6'nın hazırlanan ahşap modeli boyut hakkında daha fazla detay veriyor


Kullanıcılar şimdiden Nexus 6'nın ekran boyutunu eleştirmeye başladı.

Son zamanlarda Nexus 6'ya ilişkin sızıntılarda artışın yaşandığına şahit oluyoruz. Motorola tarafından geliştirilen akıllı telefon ekim sonunda resmiyet kazanacak. Sızan görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla Shamu kod adlı Nexus 6 5.9-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekranla donatılacak. 2,7GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 805, 3GB RAM, OIS destekli 13MP arka kamera ve 3.200mAh kapasiteli pille telefonun tam bir donanım canavarı olduğunu söyleyebiliriz.
Android L işletim sistemiyle çalışan Nexus 6 teknik özellikleri itibariyle etkileyici görünebilir fakat Nexus 6 haberlerine yapılan yorumlardan anladığımız kadarıyla kullanıcıların 5.9-inçlik ekrana tepkileri gün geçtikçe büyüyor. Son iki nesil telefonu LG’ye yaptıran Google, telefonlarda 4.7 ve 4.96-inçlik ekran boyutları tercih ederken, Nexus 6 ile 5.9-inç seviyesine sıçrama yapması sürpriz olarak değerlendiriliyor.
Nexus 6 henüz resmiyet kazanmadı fakat sızan görüntüler ve yayınlanan bilgiler 5.9-inçlik ekranı işaret ediyor. Yeni Moto X tasarımını temel alan Nexus 6’nın boyut itibariyle nasıl duracağını merak ediyorsanız, alt bölümde ve sonraki sayfalarda yer alan görüntülere mutlaka göz atmanızı öneririz.
Fan oluşturmak isteyen bir Android girişimcisi sızan görüntülerden yola çıkarak Nexus 6’nın ahşap modelini hazırladı. Girişimci Nexus 6’yı 4.7-inçlik Nexus 4 ve 7-inç boyutlu Nexus 7 ile yan yana getirerek boyut karşılaştırması yaptı. Aynı zamanda tek elle kullanım noktasında bazı görüntüler yayınladı.
Eğer büyük ellere sahipseniz Nexus 6 satın alacağınız telefonlar arasında öne çıkan alternatiflerden biri olacaktır. Tam tersi büyük ellere sahip değilseniz ve üst seviye bir telefon satın almak istiyorsanız iPhone 6, Xperia Z3 Compact ya da Galaxy Alpha gibi modellere yönelmeniz gerecek.




Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder