Tüm Kredi Kartlarınızı Plastc Dijital Kartta Birleştirin


İlk bakışta inanılmaz gibi geliyor ama Plastc dijital kart ile tüm banka ve kredi kartlarınızı güvenle tek bir karta indirmek mümkün olacak.

İncecik bir kredi kartına ne kadar özellik sığdırabilirsiniz ki? Siz daha hayal etmeye başlarken, Plastc firması bize müthiş bir ürün sunuyor bile. “Plastc” normal bir kredi kartı büyüklüğünde bir dijital kart. Kart teknolojisinde bir mucize bile diyebileceğimiz bu ürün, 20 farklı kartın bilgilerini bir kartta güvenli şekilde depolamanıza fırsat veriyor ve tonla özelliğe de sahip.
Özellikle günlük hayatta çeşitli işler ve yerler için farklı kredi kartları, banka kartları, kulüp kartları, üyelik kartları kullananlar için ideal bir ürün Plastc. Akıllı telefon uygulaması üzerinden kart bilgilerinizi giriyorsunuz, Bluetooth ile Plastc karta bilgileri aktarıyorsunuz ve kart üzerindeki e-mürekkep ekran ile istediğiniz kartı seçip, orijinal kart gibi mağazalarda ve POS cihazlarında kullanabiliyorsunuz.
Ayrıca sadece kredi kartı değil, mesela barkod veya fatura kartı bilgilerini de depolamak mümkün. Kimlik doğrulama için e-mürekkep ekranda fotoğrafınız da görüntülenebiliyor. iPhone 6 ve çoğu Android telefon gibi cihazlarla dokunmadan iletişim için NFC özelliğine, bina giriş güvenlik kartı gibi kullanabilmek için RFID’ye ve kablosuz şarj cihazına sahip. Plastc dijital kartı tek şarjla 30 gün sorunsuz kullanabiliyorsunuz, sonra cüzdanınızı kablosuz şarj aparatının üzerine bırakmanız yeterli, bir gecede şarjı doluyor.
Güvenlik kısmı da önemli, bunu için Plastc’e yüklü kartları ancak kendi pin kodları ile aktive edebiliyorsunuz. Ayrıca sisteme sadece üzerinizde sizin isminiz yazılı kartları girebilirsiniz, yani sahte kart kullanımı da mümkün değil. Son olarak, kart çalındığında önce uygulamadan kartı kapatacak ve bulunduğunda ekranında görülecek bir uyarı yollayabiliyor, daha da ötesinde kartın içindeki bilgilei uzaktan komple silebiliyor ve kullanılmaz hale getiriyorsunuz.
Plastc tüm bu özellikleri size sadece 155 Dolar’a verebiliyor, önsipariş için ürünün web sitesine bu linkten gidebilirsiniz.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder