Turkcell TV Plus istenilen programı buluta kayıt edebiliyor


Buluta kaydedilen içeriklere istenilen cihazdan ve istenilen yerden ulaşmak mümkün hale geliyor.
Turkcell’in yeni platformu Turkcell TV Plus gerçek çoklu ekran özelliği ile Türkiye’de ilk defa akıllı telefon, tablet, bilgisayar veya televizyonunuzun herhangi birisi üzerinden izlemeye başladığınız bir programı, diğer cihazlarınız üzerinden kaldığınız yerden izlemeye devam etmenize olanak tanıyor. Turkcell’in 3G altyapısı üzerinden mobil internet kullanıcılarının kullanımına sunulan Turkcell TV Plus platformu, Turkcell Superonline fiber internet kullanıcılarının ise TV Plus kutusu ile TV platformunu televizyonlarında deneyimlemelerine fırsat veriyor.
Canlı yayını geri alabilme (timeshift) özelliği benzerlerinden farklı olarak yalnızca izlenmekte olan kanalla sınırlı olmayan Turkcell TV Plus’ta, izlenilen herhangi bir kanalda 12 saat önceki canlı yayına erişebilme fırsatı veriyor. Aynı anda onlarca programı kaydetme imkânı da sunan Turkcell TV Plus, kayıtları kutu üzerindeki sabit disk yerine buluta kaydettiği için içeriklere istenilen cihazdan ve istenilen yerden ulaşmak da mümkün hale geliyor. Ayrıca izleyiciler seç-izle özelliğiyle kişisel izleme listelerini oluşturarak kendilerine özel kanallar oluşturabiliyorlar.
Televizyon severlerin lansmana özel fiyatlarla web’de TV Plus paketine ayda 2,90 TL, cep telefonunu veya tablet bilgisayarda TV Plus paketine ayda 5,90 TL, web ve mobil cihazlara ek olarak TV Plus deneyimini evdeki televizyon ekranına taşımak içinse ayda 59 TL ödemeleri yeterli. Kirala-İzle hizmeti kapsamında da Hollywood stüdyolarının en yeni filmlerini 2 TL’den başlayan fiyatlarla kiralayarak izleme imkânı bulunuyor.

Turkcell TV Plus’ta neler var?

Yüze yakın yerli ve yabancı TV kanalının bulunduğu Turkcell TV Plus, bini aşkın seç-izle film ve dizi ile zengin bir içeriğe sahip. Türkiye’de televizyon izleyicileri arasında popüler tüm TV kanallarının yanı sıra altı adet sinema kanalı, FOX grubu dizi kanalları, National Geographic, Nat Geo Wild, 24 Kitchen, FOX Sport, Disney gibi her zevke hitap eden tanınmış yabancı kanallara da platform üzerinden erişilebiliyor.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder