Yoga Tablet 2’ler Ortaya Çıktı


Lenovo’nun 2014 Ocak ayında satışına başlanan Yoga Tablet 8 ve 10 modelleri Lenovo Tablet 2 Serisi adı altında güncellenecek. Aralarında 13.3 inçlik versiyonu da barındıran o modeller...

Lenovo’nun 18 saate varan pil ömrü ve ekranın altındaki stand vazifesi de gören oval yapısıyla dikkat çeken Yoga Tablet 8 ve Yoga Tablet 10 modelleri, Yoga Tablet 2 Serisi adı altında güncelleniyor. 8 ve 10 inçlik modellerin yenilenmesinin yanı sıra 13.3 inçlik oldukça büyük bir versiyon daha geliyor.
İlk versiyonları Android işletim sistemi ile gelen modellere yenilemekapsamında ayrıca Windows 8.1 işletim sistemi de alternatif olarak sunulacak. Böylelikle kullanıcılar aynı fiyat etiketi üzerinden iki işletim sistemi arasından tercih yapabilecekler.
İlk Lenovo Yoga Tablet’lerde kullanılan 1.2 GHz hızında çalışan MediaTek ve Snapdragon 400 işlemciler yerini Intel Bay Trail tabanlı Atom Z3745’e bırakıyor. 1.9 GHz’a varan işlemci hızları ile yüzde 50’nin üzerinde geliştirilen hız faktörü yeni modellerle birlikte öne çıkıyor.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder