HP'den dokunmatik olmayan ekrana sahip akıllı saat: MB Chronowing


HP de giyilebilir teknolojik cihazlar kategorisine adım attı. Şirketin ünlü tasarımcı Michael Bastian ile ortak geliştirdiği akıllı saat MB Chronowing resmiyet kazandı. Klasik saat tasarımından ilham alan MB Chronowing ilk bakışta normal bir akıllı saat gibi görünse de, dokunmatik olmayan ekranı ve hem Android hem de iOS platformlarına sunduğu destekle dikkat çekiyor. Android 4.3 Jelly Bean ve iOS 8 üzeri sürümlerce desteklenen akıllı saatte menüde gezinme ya da müzik çalar kontrolü yan tarafta bulunan üç adet fiziksel butonla sağlanıyor.
44mm çapında paslanmaz çelik kasaya sahip olan MB Chronowing deri, siyah lastik ve naylon kordon seçeneklerine sahip. Saat e-posta, yazılı mesaj, spor karşılaşmalarından sonuçlar, hava durumu gibi içerikleri LCD ekranda kullanıcılara aktarıyor. MB Chronowing aktarımları yaparken ses yerine titreşimle uyarıda bulunuyor. Saatte mikrofon, kalp hızı sensörü ya da farklı bir sensör bulunmuyor. MB Chronowing daha çok basit bildirimleri aktarmak için tasarlanmış bir akıllı saat.
Akıllı saatin 50M’ye kadar su geçirmez özelliği bulunuyor. MB Chronowing’in pil ömrü ise bir hafta. MB Chronowing 7 Kasım’da 349 dolar fiyatla satışa sunulacak. Safir ekran ve timsah derisi kordon seçeneği içinse kullanıcıların 649 dolar ödemesi gerekecek. 

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder