Kaliteli içeriğin Türkiye'deki adresi, icerikbulutu.com



Kişisel web sitelerine dahi neredeyse herkesin bir şekilde sahip olduğu günümüz internet dünyasında bir konu var ki o, vurucu bir alan adını, işlevsel ve trend bir altyapıyı veya tasarımı geride bırakıyor. Bu da içerik.
Kaliteli ve özgün içerik, internet dünyasında birçok noktada, birçok konunun önüne geçmiş durumda. Bilindiği üzere bu topraklarda ön planda olmanız kaliteli hızlı ve özgün içerik sayesinde mümkün.

Bu bağlamda birçok kurum için zaman, kalite ve özgünlük yönünden sıkıntılar yaşatabilen içerik konusunda çözüm icerikbulutu.com'dan geliyor. Yayın hayatına başlayalı iki aydan az bir süre olmasına karşın, şimdiye kadar 1 milyondan fazla kelime markaların talepleri karşısında yanıt buldu. Bu da gösteriyor ki içerik konusunda ölçek problemi çözülmüş durumda.
Bünyesinde yüzlerce yazarı barındıran icerikbulutu.com'un sistemi oldukça akıllı. 

Sizin talebinizle üretilen içerikler copyscape entegrasyonu ile kontrolden geçiriliyor. Bu şu demek, sizin için üretilen içeriğin neredeyse hiç bir noktasının kopya veya benzer olmasına imkan yok. Özgünlüğü ön plana çıkartan bu özelliğin yanında, Türkiye'nin dört bir yanından kaliteli bir yazar kadrosuna sahip olan icerikbulutu, Türkiye'nin ilk ve tek akıllı içerik platformu olma özelliğini de taşıyor.

Kaliteli ve özgün içeriğe sahip olabilmenizin yanında, içinizin rahat olması gereken diğer bir konu da talebiniz ile oluşturulan içeriklerin akıllı CEO yönlendirmeleriyle hazırlanıyor olması. Sistem, kaliteli içeriğin en büyük destekçisi olan görsel konusunda da imdadınıza yetişiyor. Bigstock görsel bankası entegrasyonu sayesinde sistemden görsel alma şansına da sahipsiniz. WordPress site sahibi iseniz talep ettiğiniz içeriği kolayca sitenizde yayınlayabileceğinize de değinelim zira sistem WordPress API entegrasyonuna sahip.

Sisteme üye olmanız ile başlayan kaliteli ve özgün içerik serüveninde istediğiniz içerik için anahtar kelime, kelime sayısı gibi kriterleri belirttikten sonra iş icererikbulutu.com'un konusunda uzman yazar kadrosuna düşüyor.
Kategorisinde uzman yazar tarafından oluşturulan içerik, öncelikle akıllı sistem tarafından özgünlük ve SEO uyumluluk kontrollerinden geçiriliyor. Ardından icerikbulutu'nun ifade, etkili anlatım, hedefe uyumluluk gibi standartları dahilinde editörler tarafından titizlikle incelendikten sonra size sunuluyor. Anlayacağınız iki aşamalı bir kontrol ve onay söz konusu. Bu titiz çalışmanın ardından elinize ulaşan içerik ile ilgili bir düzeltme talebiniz olması durumunda bunu icerikbulutu.com'a bildirmeniz yeterli. icerikbulutu.com'un hizmet verdiği yelpazeden bahsetmek gerekirse, bu yelpaze oldukça geniş; markalar, e-ticaret siteleri, ajanslar, online yayınlar, SEO danışmanları ve kurumsal bloglar bu yelpazenin içinde yer alıyor.

Yazının başında bahsettiğimiz gibi; özgün, hızlı ve kaliteli içeriğin sitenizin ve pazarlama stratejinizin standardını yükseltmesi açısından önemi büyük. Tüm bunlara kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet vermek anlayışı ile yola çıkan icerikbulutu.com hakkında bizim anlatacaklarımız bunlar. Ne diyelim; hızlı, kaliteli ve özellikle özgün içerik gerçekten profesyonel destek isteyen bir konu. Sözü icerikbulutu.com'un tanıtım videosuna bırakmak isteriz.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder