LG G2 Lite ve LG L Prime Görücüye Çıktı


LG G3 tarzında fakat daha ucuz telefonlar üretimine devam eden LG, Brezilya’da iki yeni çözümünü daha tanıttı.
 
L Prime, kasa yapısı itibariyle G3’ten farksız gibi duruyor. Fakat aradaki birkaç yüz dolarlık fark, cihazın sistem özelliklerinin biraz daha düşük seviyelerde olmasına neden oluyor.
 
Cihazlardan ilki LG G2 Lite. Orijinal G2’yle isimlendirilmesi dışında ortak bir özelliğe sahip değil. Cihaz, 1.2GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon 200 çipset1 GB RAM4 GB depolama alanı,  microSD kart yuvası, 8 MP kamera0,3 MP ön kamera (tost makinesiyle çeksek aynı görüntüyü elde ederiz herhalde) 1820mAh pil ve Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip. Siyah, beyaz ve altın renk seçenekleri bulunan cihazın fiyatı ise 245 dolarcivarında olacak.


L Prime ise 5 inç WGA (800 x480) IPS panelli ve G2 Lite’a göre daha güçlü sistem özelliklerine sahip.1.3GHz dört çekirdekli Snapdragon işlemcisi bulunan cihazda, 1 GB RAM ve 8 GB hafıza bulunuyor. Hafızayı microSD desteğiyle 32 GB’a kadar çıkartabiliyorsunuz. 13 MP HD video çekebilen arka kamerası bulunan cihazın Selfie kamerası ise 1.3 MP2460mAh pil ve Android KitKat 4.4 tabanlı gelecek olan cihazın renk seçenekleri titanyum, altın, beyaz kasa olacak. 265 dolar fiyatına göre kıyasladığımızda LG G2 Lite’ın çok fazla şansının olduğunu söyleyemeyiz.
 
Bu iki cihazın ülkemizde satışa çıkarılacağına dair herhangi bir bilgi yayınlanmadı. 

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder