Siz Hareket Edin Bataryanız Dolsun


Günümüzde birçok telefon çıkmakta ve hepsinin tek bir ortak problemi var; oda şüphesiz şarj sorunu. Tabi ki şarj sorununu taşınabilir şarj aletleriyle kısmen çözmüş bulunuyoruz. Peki ya çok sık şekilde telefon görüşmeleri yapıyor, maillerimize bakıyor veya sosyal medyada geziniyorsak? Telefonunuz için yanınızda taşımış olduğunuz ekstra bataryanın, siz hareket ettikçe dolmasını istemez miydiniz?

Günümüzün modern, akıllı telefonları donanımsal olarak ne kadar yüksek olsa da, ekran kalitesi, ekran parlaklığı, canlı duvar kağıtları derken bataryalarını çabuk bitiyor. Günü kurtarmak için çeşitli seçenekler arasında yer alan, 2 dakikada %70 şarj olabilen yeni nesil bataryalar ve taşınabilir şarj cihazları ortaya sunuldu.

Fakat bu bahsetmiş olduğumuz şarj aletinin çalışma mantığı biraz daha farklı. AMPY adındaki bu taşınabilir cihaz, sallandıkça kendini şarj ediyor. Kinetik enerjiyi elektriğe çevirdiğiniz için AMPY cihazını tekrar tekrar şarj etmenize gerek yok. AMPY dolduğunda, USB ile istediğiniz telefonunuza takıp, telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Bunun yanında AMPY ile ne kadar enerji ürettiğinizi ve o sırada kaç kalori yaktığınızıda öğrenebilirsiniz.

AMPY, telefonunuzu prize takılı olduğu gibi, hızlı bir şekilde şarj edebiliyor. Artık hareket etmeniz için, size güzel bir sebep sunulmuş oldu. Siz Hareket Edin Bataryanız Dolsun
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder