Galaxy S6 5.5 inç olacak




Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S6’nın donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. 

Geçtiğimiz yıl akıllı telefon konusunda istediği başarıyı yakalayamayan Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un bir süredir üzerinde çalıştığı bilinen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S6 henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da, telefon hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Project Zero kod adı altında geliştirilen ve Galaxy S5’ten çok daha farklı bir cihazı olacağı söylenen Galaxy S6 hakkında ilk detayların geçtiğimiz ay ortaya çıkmasının ardından, şimdi de telefonun donanımsal özellikleri hakkında birçok detay gün yüzüne çıktı. 

Çin menşeli haber sitesi CNMO’nun Samsung Galaxy S6‘yı AnTuTu Benchmark veri tabanında tespit etmesi, telefonun merak edilen donanımsal özelliklerinin ortaya çıkmasını sağladı. Veritabanından elde edilen bilgilere bakılacak olursa pek de beğenilmeyen Galaxy S5’ten çok daha üstün bir telefon olacak gibi görünen Samsung Galaxy S6’nın donanımsal özellikleri arasında sekiz çekirdekli 64 bit Exynos 7420 işlemci, Malu-T760 GPU, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 20 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alıyor. 




Mynet
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder