Yosemite kullanıcıları memnun etmedi

Ekim ayında kullanıcıların beğenisine sunulan OS X Yosemite’te karşılaşılan sorunlar, birçok kullanıcının Mavericks’e geri dönmek istemesine neden oldu. 

Amerikalı teknoloji devi Apple‘ın Haziran ayında düzenlediği WWDC 2014 kapsamında resmi olarak tanıttığı yeni masaüstü işletim sistemi OS X Yosemite, Ekim ayında Mac kullanıcılarının beğenisine sunuldu. OS X 10.10 adıyla da anılan yeni işletim sistemi Apple kullanıcıları tarafından heyecanla karşılanmış olsa da, işletim sisteminde karşılaşılan sorunlar birçok kullanıcıyı işletim sistemlerini güncellediklerine pişman etti. Apple’ın kullanıcı destek forumlarında OS X Yosemite‘den şikayetlerini dile getiren kullanıcıların sayısı her geçen gün artarken, bazı kullanıcılar bir önceki işletim sistemi olan OS X Mavericks’e geri dönmek istediklerini belirttiler. 

Mavericks’e geri dönmeyi düşünen Apple kullanıcılarının şikayetçi olduğu sorunları başında soluk renkler ve simgeler, Wi-Fi bağlantısında karşılaşılan sıkıntılar ve performans düşüklüğü yer alıyor. Soluk renkler ve performans düşüklüğü için görünürde bir çözüm olmasa da Wi-Fi sorununun OS X 10.10.2 güncellemesiyle birlikte ortadan kalkması bekleniyor. 







Mynet
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder