2015'te bizleri neler bekliyor?


2014 yılı teknoloji alanında oldukça verimli geçmişti. Geçtiğimiz yılda birçok yeni cihazla karşılaştık. Önemli gelişmelerin gerçekleştiği 2014’ün sonlarına doğru Apple’ın yeni cihazı iPhone 6 ve 6 Plus bizlerle oldu.Ne yazık ki hala beklenileni göremedik. 

2015 yılı için çok hızlı ve büyük gelişmeleri görmek istiyoruz. İşte 2015’te gelmesi beklenen beş teknoloji: Ev Otomasyonu Bu zamana kadar adından çok bahsedildi. Ev otomasyonu evinize hükmedebileceğini uzaktan yönetilebilir, akıllı bir sistem. Tabi bu sistem bir kaç yıl öncesinden hayatımıza dahil olmuştu. Fakat istediğimiz seviye de bir cihaz olamadı. Hiçbiri diğerleri ile konuşma, anlaşma ve beraber çalışma alanında başarılı değildiler. 

Katlanılabilir Ekran 2014 yılında adından çok söz ettik fakat hiçbir gelişme göremedik.Karşımıza bir kaç farklı ekran çıksa da katlanılabilir ekran henüz ortalıklarda yok. Özellikle kıvırıp kolumuza takabileceğimiz esnek ekranlı telefonlar ve saatler çok konuşmuştu. 2015’te beklenen en önemli teknolojik gelişmeler arasında da o yer alıyor.







Mynet
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder