Anonymous Charlie Hebdo operasyonu başlattı


Charlie Hebdo saldırısına tepkisini dile getiren Anonymous hacker grubu, saldırının arkasındaki terörist organizasyona karşı operasyon başlattığını duyurdu. 

Son günlerde dünya gündemine bomba gibi düşen Charlie Hebdo saldırısına tüm dünyandan tepkiler yağmaya devam ederken, Anonymous cephesinden süpriz bir açıklama geldi. Özellikle ifade ve bilgi özgürlüğü konusundaki mücadeleleriyle tanınan ünlü hacker grubu Anonymous, Charlie Hebdo saldırısından sorumlu olan cihadist teröristlere karşı tepkisini gösterdi ve bu gruplara karşı savaş açtı. 

Anonymous üyeleri tarafından YouTube ve Twitter gibi kanallar üzerindan yayınlanan açıklamalarda, Paris’te düzenlenen saldırıya tepki olarak #OpCharlieHebdo adını taşıyan yeni bir hareketin başlatıldığı duyuruldu. Teröristlerin online aktivitelerinin kendileri tarafından izlenmeye başladığını açıklayan ünlü hacker grubu, ilk planda Paris saldırılarının arkasındaki terörist organizasyonun sosyal medya hesaplarını hedef alacaklarını belirtti. OpCharlieHebdo adını taşıyan yeni bir internet sitesinde geri sayım başlamış olsa da, Anonymous‘un bu süre tamamlandığında ne yapmayı planladığı henüz açıklanmış değil.





Mynet

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder