Instagram fotoğraflarınızı geçici dövmeye dönüştürün


Instagram fotoğraflarınızı dijital ortamlarda paylaşma fikri size artık yeterince sosyal gelmiyorsa Picattoo adlı servis üzerinden geçici dövme siparişi verip vücudunuzun dilediğiniz yerinden de paylaşım yapabilirsiniz.Instagram, fotoğraf paylaşımı kavramını çarpıcı noktalara taşıdı. Gördüğü ilgi inanılmaz ve Facebook’tan sonra en büyük sosyal medya ağı olması da bunun açık bir göstergesi. Üstelik ilginç fikirlere yönelik girişimlerin de önünü açıyor. İşte bunlardan biri de Picattoo adını alan ve Instagram fotoğraflarınızın geçici dövme formunda yazdırılmasını sağlayan hizmet.

Instagram veya Facebook hesabı ile Picattoo’ya giriş yaptıktan sonra Instagram fotoğraflarınız arasından seçtiğiniz fotoğrafları dövme halinde basılması için sipariş veriyorsunuz. Oldukça basit bir arayüze sahip olan Picattoo’da 12 adet geçici dövme için kargo dahil 14,99 dolar ödeme yapılması gerekiyor. İlgili sitede lazer baskı kalitelerinin oldukça yüksek olduğu ve teslimatın 7 gün içinde gerçekleştiği belirtiliyor.
Öte yandan Tumblr ya da Pinterest dövmelerinin de yolda olduğunu belirtelim. Picattoo gelecekte diğer fotoğraf kaynaklarını da desteklemeyi planlıyor.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder