2 milyon kullanıcı, 4 milyon dolar yatırım Frontback’i ayakta tutmaya yetmedi


Popüler selfie uygulaması Frontback kapanıyor Kurucusu ve tasarımcısı Fredd della Faille’nin kaleme aldığı veda notuyla resmen duyurulan habere göre, Frontback 15 Ağustos tarihinden itibaren servisini durduracak. Kullanıcılarına kendi fotoğraflarını indirmeleri için bir ay süre tanıyacak olan uygulamanın 15 Eylül’de deyim yerindeyse fişi çekilecek.
Kullanıcıların iOS ve Android telefonlarının ön ve arka kameraları kullanarak selfie’lerini ve etraflarında gördüklerini filtresiz bir şekilde tek bir kareye sığdırmalarını sağlayan Frontback, bundan iki yıl önce yayına başlamıştı. O dönemde bu yeni fikirle büyük ilgi gören uygulaması için girişim, aralarında Alexis Ohanian, Index Ventures, Michael Arrington, SV Angel, Betaworks gibi tanınmış yatırımcıların olduğu kalabalık bir gruptan yaklaşık 4 milyon dolar yatırım almıştı.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

1 yorum:

  1. Bir kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise, e-posta yoluyla bize ulaşın: mrscottloancompany@gmail.com bir kredi için geçerlidir. Ben çok az yıllık faiz oranları ile Bireysel Krediler düşük faiz% 4 ile krediler sunuyoruz,% 4 gibi düşük size, bu yüzden teklifler her türlü bilmek istiyorum. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı bizim önceliğimizdir. e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Biz% 4 herhangi bir para birimi mezhebinin faiz oranı ile kredi her türlü teklif mrscottloancompany@gmail.com. Ben size bu büyük orta kullanmak istediğiniz mali sorunlarını çözmek için kredi her türlü yardım etmeye hazır olduklarını beyan etmek zorunda. İletişim e-posta: mrscottloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil