Yeni Mercedes E-Serisi


Mercedes-Benz'in Yeni E-Serisi'nde alınan güvenlik önlemleri ve yeni teknolojiler, otomobilleri yeni çağa taşıyor. İzlerken şaşıracağınız teknolojileri, bu videoda paylaşıyoruz.


Otomobil teknolojileri denildiğinde Mercedes-Benz’in bu konuda çok ilginç bir pozisyonu var. Başka markaların müşterileri tarafından 2015 yılında alınan yeni bir modelde heyecanla karşılanan teknolojilerin 10 yıl öncekiMercedes-Benz modelinde varsayılan seçenekler arasında sunulmasını buna örnek gösterebiliriz.
Firma, uzun yıllara dayanan Alman mühendisliğinin elde ettiği başarısıyla elde edilen bu marka birikiminin üzerine her geçen sene yeni teknolojiler eklemeye devam ediyor.
Sınırlı sayıda gazetecinin davet edildiği ve Stuttgart’ta gerçekleşen etkinlikte, 2016’da yollarda göreceğimiz Mercedes-Benz’in Yeni E-Serisi’nde bulunacak teknolojilerin bazılarını deneme şansı yakaladık.


Akıllı telefondan park edilen bir otomobil

Mercedes-Benz’in ilk kez müşterilerine sunacağı yeniliklerden biri de sürücüsüz otomobil park edebilme özgürlüğü.
iPhone ve Android platformları üzerinden kontrol edilebilen otomobil, sorunsuz bir şekilde hem garaja hem de binanın otoparkına kolayca park edilebiliyor. Park halindeki aracınızı ayağınıza çağırmanın da mümkün olduğunu belirtelim.

Hazır, akıllı telefonlardan bahsetmişken şunu da söyleyelim; eğer NFC teknolojisine sahip bir akıllı telefonunuz varsa, Yeni E-Serisi’nin kapısını açmak ve çalıştırmak için anahtara ihtiyacınız kalmayacak. Yapmanız gereken tek şey, kapı koluna telefonunuzu yaklaştırmak.

Bulutta birleşen otomobiller

Hem tüketicilerin hem de kurumların hayatının bir parçası olan bulut teknolojisi, Mercedes-Benz’in Yeni E-Serisi’nde de gündemde.
Kaza yapan bir otomobil, bu veriyi güvenli bir şekilde Mercedes-Benz bulutuna gönderiyor ve o kaza alanına yaklaşan diğer Mercedes-Benzmüşterileri de haberdar ediliyor.
Söz konusu bildirim sadece kazalar için değil, kaygan zemin, yabani hayvan veya diğer durumlar için de kullanılabiliyor.

Kaynak: Shiftdelete.NET
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

1 yorum:

  1. Bir kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise, e-posta yoluyla bize ulaşın: mrscottloancompany@gmail.com bir kredi için geçerlidir. Ben çok az yıllık faiz oranları ile Bireysel Krediler düşük faiz% 4 ile krediler sunuyoruz,% 4 gibi düşük size, bu yüzden teklifler her türlü bilmek istiyorum. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı bizim önceliğimizdir. e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Biz% 4 herhangi bir para birimi mezhebinin faiz oranı ile kredi her türlü teklif mrscottloancompany@gmail.com. Ben size bu büyük orta kullanmak istediğiniz mali sorunlarını çözmek için kredi her türlü yardım etmeye hazır olduklarını beyan etmek zorunda. İletişim e-posta: mrscottloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil