Türk geliştiricilerden eğlenceli bir renk eşleştirme oyunu : Liqmo

Mobil platformlarda yavaş yavaş Türk geliştiricilerin varlığını daha çok hisseder olduk. Büyük bütçeli olmasa da mütevazi ancak eğlenceli vakit geçirebilecek pek çok oyun mevcut. Liqmo bunlardan birisi. 

Smadlabs adlı Türk oyun firması tarafından geliştirilen Liqmo en basit tabiriyle bir renkleri eşleştirme oyunu. Ama bunu eski usulle, 60 saniye içerisinde yapmanızı istiyor sizden. Ve sizleri gerçek bir rekabetin içine sokmayı amaçlıyor.

Sizin de bildiğiniz gibi bu oyunların en büyük sorunlarından biri siz oynamaya başladığınızda arkadaşlarınızın ya çoktan bıkmış olması ya da hiç bulaşmak istememesidir. İşte Liqmo’nun yeni rekabet sistemi tam bu noktaya parmak basıyor ve sizleri hem Facebook arkadaşlarınızla hem de dünya çapındaki sizin seviyenize eşit oyuncularla eşleştirerek yalnızlık problemini kökünden çözmeyi hedefliyor. Üstelik sıfır reklamla.

Stüdyonun özen gösterdiği bir diğer şeyse oyunun kesinlikle sizden izinsiz paylaşım yapmaması. Oyun içi satın alınabilir eşyalar da var elbette, fakat hiçbiri zorunlu şeyler değil. Ayrıca oynadıkça kazanılan ödüller de bol tutulmuş.

Liqmo türün diğer örneklerinden farklı olarak 60 saniye süre sınırı koymuş. Bu bakımdan hızlı olmak ve stratejik düşünmek gerekiyor. Ayrıca üst kısımda konuşlanan 4 adet farklı renkteki Liqmo'yu da ilişkili renkleri eşleştirerek beslemelisiniz. 

Facebook bağlantısı ile pek çok güçlendirme ve bonus bölümler başlamadan hesabınıza geçiyor. Ayrıca ilerleyişinizi de bu sayede kaydedebiliyorsunuz. Skorlarınızla liderlik için yarıştığınız oyun ücretsiz. 

Liqmo şu anda iOS üzerinden indirilebilir durumda. Eylül ayının sonuna kadar oyunu indiren herkese 1.000.000 altın da bedavaya veriliyor. Başarılar Smadlabs, yolunuz açık olsun.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

1 yorum:

  1. Bir kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise, e-posta yoluyla bize ulaşın: mrscottloancompany@gmail.com bir kredi için geçerlidir. Ben çok az yıllık faiz oranları ile Bireysel Krediler düşük faiz% 4 ile krediler sunuyoruz,% 4 gibi düşük size, bu yüzden teklifler her türlü bilmek istiyorum. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı bizim önceliğimizdir. e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Biz% 4 herhangi bir para birimi mezhebinin faiz oranı ile kredi her türlü teklif mrscottloancompany@gmail.com. Ben size bu büyük orta kullanmak istediğiniz mali sorunlarını çözmek için kredi her türlü yardım etmeye hazır olduklarını beyan etmek zorunda. İletişim e-posta: mrscottloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil