Artık Sadece Yürüyerek Para Kazanmak Mümkün


Yeni geliştirilen bir uygulama sayesinde artık sadece yürüyerek para kazanmanız mümkün. Bitcoin benzeri bu sistemde ne kadar çok yürürseniz o kadar çok para biriktiriyorsunuz.

Bu sistemde para kazanmak için yürümeniz yeterli. Attığınız her adım cep telefonunuza yükleyeceğiniz bu uygulamayla sayılıyor ve her on bin adımda 1 dolar kazanıyorsunuz. On bin adım ise yaklaşık 8 km yapıyor.


Kazanılan paraları internet alışverişlerinde harcamak ya da sanal döviz bürolarında gerçek paraya dönüştürmek de mümkün. İlk bakışta çok düşük bir miktar olarak görünse bile yıllık olarak hesapladığınızda günlük rutininizi hiç bozmadan ve ekstra hiçbir şey yapmadan yüzlerce dolar kazanabilirsiniz.


Bitwalking'in yaratıcıları Nissan Bahar ve Franky Imbesi, projeleri için şu ana kadar 10 milyon dolar finansman sağlamış durumda. Projenin ana sponsorları Japonya'dan. Ayrıca Japon elektronik şirketi Murata, Bitwalking'in telefonlardan bağımsız olarak kullanılabilmesi için bir de bileklik tasarlıyor.

Para kazanmak için yürümek gerekince, Bitwalking paralarını kabul edeceğini açıklayan ilk firmalar da ayakkabı üreticileri oldu.
İngiltere'de bazı bankalar da Bitwalking paraları bozmaya başlayabilir. Bazı bankalar projenin yaratıcılarıyla temas halinde.


Bitwalking'in insanları harekete teşvik etmek için yeni bir yöntem olabileceği düşünülüyor. Projenin küresel hedefleri arasında büyük spor markalarıyla, sağlık hizmetleriyle ve sigorta firmalarıyla işbirliğine giderek Bitwalking'i daha iyi tanıtmak var.

Mevcut istatistikler, gelişmiş ülkelerde ortalama bir kişinin ayda 15 Bitwalking doları kazanabileceğini gösteriyor.
Ancak insanların uzun yollar kat etmek durumunda olduğu daha fakir ülkelerde Bitwalking'in daha da büyük bir fark yaratabileceği düşünülüyor.
Malavi ve Kenya projenin pilot uygulamasının yapılacağı ülkeler olarak belirlendi.
Bitwalking'in mucitlerinden Franky Imbesi, "Nerede olursa olsun ya da kim olursa olsun herkesin kazanabileceği bir paradan bahsediyoruz" diyor:
"Kazanılacak bu para, kimileri için haftada bir bardak kahve olabilir. Bazıları içinse hayatı tamamen değiştirebilir. Tüm bunları da hem sağlıklı kalıp hem de çevreyi daha az kirleterek yapabiliriz."

İlk projeleri değil


Bitwalking Bahar ve Imbesi'nin ilk ses getiren projesi de değil.
İkili daha önce de yedi dolara sattıkları bir USB bellek geliştirmiş ve bu bellek, Kenya'da bilgisayar olarak kullanıma sunulmuştu.
O yedi dolarlık bilgisayar şimdi 87 ülkede satılıyor.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

1 yorum:

  1. Bir kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise, e-posta yoluyla bize ulaşın: mrscottloancompany@gmail.com bir kredi için geçerlidir. Ben çok az yıllık faiz oranları ile Bireysel Krediler düşük faiz% 4 ile krediler sunuyoruz,% 4 gibi düşük size, bu yüzden teklifler her türlü bilmek istiyorum. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı bizim önceliğimizdir. e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Biz% 4 herhangi bir para birimi mezhebinin faiz oranı ile kredi her türlü teklif mrscottloancompany@gmail.com. Ben size bu büyük orta kullanmak istediğiniz mali sorunlarını çözmek için kredi her türlü yardım etmeye hazır olduklarını beyan etmek zorunda. İletişim e-posta: mrscottloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil