Google Olimpiyat Oyunlarını Unutmadı





2016 Olimpiyat Oyunları bugün Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrinde başlıyor. Bu önemli günü unutmayan Google, olimpiyatlara özel geliştirdiği doodle'ını duyurdu. 

Bu doodle'ın haricinde akıllı telefonunda Google uygulamasını açan kullanıcılar da olimpiyatlar için özel hazırlanmış bir oyunu kullanma fırsatı buluyor. 

Google'ın hazırladığı doodle ve mobil oyunca meyvelerin başrolde olduğu görülüyor.

'2016 Doodle Meyve Oyunları' olarak adlandırılan oyunda kullanıcılar seçtikleri bir meyve ile olimpik oyunlarda yer alıyor. 
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

1 yorum:

  1. Bir kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise, e-posta yoluyla bize ulaşın: mrscottloancompany@gmail.com bir kredi için geçerlidir. Ben çok az yıllık faiz oranları ile Bireysel Krediler düşük faiz% 4 ile krediler sunuyoruz,% 4 gibi düşük size, bu yüzden teklifler her türlü bilmek istiyorum. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı bizim önceliğimizdir. e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Biz% 4 herhangi bir para birimi mezhebinin faiz oranı ile kredi her türlü teklif mrscottloancompany@gmail.com. Ben size bu büyük orta kullanmak istediğiniz mali sorunlarını çözmek için kredi her türlü yardım etmeye hazır olduklarını beyan etmek zorunda. İletişim e-posta: mrscottloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil