Çevrimiçi toplantılarınız için üç araç


Temiz kullanıcı arayüzü ile ön plana çıkan LiveMinutes’ta, basit kullanımına rağmen pek çok özellik var.
Çevrimiçi toplantıya direk web tarayıcınız ile veya Skype hesabınızı kullanarak giriş yapabilir, video konferans düzenleyebilirsiniz. Ek olarak not tutmaya, dosya yüklemeye ve paylaşmaya da olanak sağlayan LiveMinutes’ta kendinizi karşı tarafa daha rahat ifade etmenizi sağlayacak faydalı bir çizim uygulaması da mevcut. Eğer sıkı bir Evernote kullanıcısıysanız Evernote hesabınızı bağlayarak notlarınızı direk olarak açabilir ve düzenleyebilirsiniz.
LiveMinutes’un en dikkat çeken özelliği ise servise henüz kaydolmamış olanlar ile de toplantıya olanak sunması.

yaM olarak da bilinen YetAnotherMeeting web tarayıcınız üzerinden çalışan bir başka toplantı uygulaması. LiveMinutes ile pek çok ortak özelliği bulunan yaM’de bir toplantı saati belirleyebilir, kişilerinizi adres defterinizden davet edebilir, tarih ve mekanı değiştirebilir, bir ajanda yaratabilirsiniz.
Gerçek zamanlı not paylaşımı yapılabilen uygulamada web uygulama entegrasyonları oldukça iyi. Google hesabınızı, Google Takviminizi ve Evernote hesabınızı rahatlıkla bağlayabildiğiniz yaM’in arayüzü de oldukça güzel tasarlanmış.

Google Hangouts, Google+ hesabınız veya Google Apps altındaki kurumsal hesaplarınız ile kullanabileceğiniz bir servis sunuyor. Aynı anda 10 kişiye kadar konferans görüşmesi yapabildiğiniz Hangouts servisi aynı zamanda dosya veya ekran paylaşımı yapmanıza da imkan tanıyor. Üstelik Hangouts için geliştirilmiş çeşitli uygulamalar ile bu deneyimi farklı seviyelere taşımak mümkün.
Hangouts’un en önemli özelliği belki de Youtube üzerinden canlı yayın yapmanıza imkan tanıması. Böylece işletmenize özel olmayan konferans tarzı yayınlar için de Google Hangouts kullanabilirsiniz.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder