CMStorm NovaTouch TKL, Kasım’da Satışa Sunuluyor



Firmanın deyimiyle ürün, e-spor profeyonellerine ve bilgisayar başında bolca yazı yazan kullanıcılara en üst seviye klavye kullanım deneyimi sunuyor. Üründe, 45 gram baskı uygulayan ve 1mm hareket noktasına sahip hibrit kapasitif Japon anahtarları kullanılmış.
Bu anahtarların yumuşak bir basma hissi, dokunsal bir tetik noktası ve geleneksel klavyelere göre 3 kat daha hızlı bir filtreleme zamanının olduğu belirtiliyor (bültende ne yazıyorsa o.-Mert). Ayrıca anahtarlar, klavye özelleştirme meraklıları için Cherry MX tuşları ile tamamen uyumlu olarak tasarlanmış.
The NovaTouch TKL, N-key rollover ve anti-ghosting teknolojilerine sahip, belirtelim. Bunların haricinde klavye, oyun esnasında değiştirilebilen tekrar hızı için atanmış tuşlara ve tüm bu özelliklerin kontrolü için 128kb hafızaya da ev sahipliği yapıyor. Kutu içerikleri arasında, 1.8 metre boyunda ve çıkarılabilen örgülü bir kablonun bulunduğunu da söylemeliyiz (microUSB).
An itibariyle Kuzey Amerika ve Asya ülkelerinde satışta olan klavye, Avrupa’da Kasım ortasında satışa sunulacak. Ön siparişlerin alınacağı da gelen bilgiler arasında.
Fiyat ise, “Ülkelere gore değişiklik gösterebilir.” denilerek bültende belirtilmemiş.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder