Dev ortaklıkla geri dönüyor




Son yıllarda rakiplerinden geri planda kaldığı için zor zamanlar geçiren BlackBerry, tasarımını Porsche ile ortak yürüttüğü yeni modeli Porsche Design P 9983’ü tanıttı. BlackBerry Porsche ile üçüncü defa bir ortaklık anlaşması imzaladı.

Anlaşma kapsamında iki şirket yeni bir akıllı telefon üretti. İki şirketin ortak çalışması olan bu yeni model, cam benzeri tuşlar ve parlak lüks dış kaplaması gibi özel tasarımıyla kullanıcılarına prestij kazandıracak. Önümüzdeki ay mağazalardaki yerini alacağı açıklanan cihaz, BlackBerry 10 işletim sistemiyle çalışacak , 1.7 GHz çift çekirdekli işlemci, 3 GB RAM ve 64 GB dahili hafızaya ve BlackBerry telefonlara has qwerty kalvyeye sahip olacak.

 BlackBerry yetkililerinin henüz fiyatını belirlemediği bu parlak ve lüks tasarımlı Porsche tasarımının yaklaşık bin 990 dolara şatışa sunulacağı tahmin ediliyor. 2011 yılından beri Porsche ile birlikte çalışan şirket, daha önce Porsche Design imzalı iki farklı model üretmişti ve fiyatı oldukça pahalı olan özel tasarımlı bu modeliyle içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmaya çalışıyor.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder