Galaxy Note 4, ekim ayında dünya genelinde raflarda olacak


Samsung, Galaxy Note 4’ün satış sürecine ilişkin ilk resmi açıklamasını yaptı. 26 Eylül’de 919$ fiyatla ilk olarak Güney Kore’de satışa sunulacak üst seviye akıllı telefonun satış süreci ekim başında farklı ülkelerde de devam edecek. Samsung ekim sonuna kadar Galaxy Note 4’ü 140 ülkede satışa sunmayı hedefliyor.
iPhone 6 Plus’ın Galaxy Note 4’ün en önemli rakibi olarak gösterilmesi ayrıca iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın ilk hafta sonunda 10 milyon satması Samsung’un Galaxy Note 4’ü piyasaya daha çabuk sunmasındaki etkenlerin başında geliyor.
Genel itibariyle Galaxy Note 3 tasarımını sürdüren Galaxy Note 4’te metal çerçeve ve daha köşeli yapı görünümdeki farklılıklar olurken, donanım ve yazılım tarafından ise önemli gelişmelerin olduğunu görüyoruz. Galaxy Note 4’e 2.7GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemci, 64-bit destekli sekiz çekirdekli Exynos işlemci, Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran (Display Mate’e göre şu an mobil dünyasındaki en iyi ekran), 3GB RAM, 32GB depolama, 64GB’ye kadar microSD kart desteği, 4K video kaydeden OIS destekli 16MP arka kamera, 3.7MP ön kamera, 3.220mAh kapasiteli pil, geliştirilen S-Pen kalem ve yazılım desteği yer alıyor. 
Galaxy Note 4'ün ekim ortasında ülkemizde listelenmesi bekleniyor. 
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder