Galaxy Note Edge özel bir cihaz model olacak.


Samsung’un çok konuşulan kenara doğru kavisli ekrana sahip telefonu Galaxy Note Edge’yi sabırsızlıkla bekleyen kullanıcılara kötü bir haberimiz var. Samsung’un Güney Kore’de düzenlediği Galaxy Note 4 etkinliğinde konuşan Samsung Başkanı DJ Lee Galaxy Note Edge’nin sınırlı sayıda üretilecek bir model olacağının altını çizdi. Ekim ayında Güney Kore’de raflarda olacak akıllı telefonun yıl sonuna kadar birkaç özel pazarda daha satılması muhtemel görünüyor. Galaxy Note Edge’nin daha geniş kitlelere ulaşması ise 2015 yılında gerçekleşecek ancak ülkelere sevk edilecek miktar sınırlı sayıda olacak. Samsung’un ayrıca yıl sonuna kadar 1 milyon Galaxy Note Edge satması bekleniyor.
Samsung’un Galaxy Note Edge modelinde yer verdiği kavisli ekran teknolojisi mobil dünyasında henüz yeni ve gelecekten gelen bir şey gibi görünüyor. Söz konusu kavisli ekranın mobil cihazlarda bir süre kullanılmasına ihtimal verilmiyor. 
Son olarak Galaxy Note Edge'nin fiyatına değinelim. Telefonun Galaxy Note 4'ten pahalı olacağı daha önceki ön siparişlerden anlaşılmıştı. Galaxy Note Egde Almanya'da 1000€, Çin'de ise 1.139$'dan satışa sunuldu. 
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder