Note Edge Fiyatıyla El Yakacak



Samsung'un merakla beklenen yeni cihazı Samsung Galaxy Note Edge bazı bölgelerde rekor fiyatlara satışa çıkabilir. Çin'in önde gelen mobil şirketi China Mobile'ın çalışanlarından biri olduğunu iddia eden "Jack_Zhu Nijie" nick'li Weiobo kullanıcısı, Note 4 varyasyonu Galaxy Note Edge'in Çin'de tam tamına 1139 Amerikan Doları gibi bir fiyata satışa çıkacağını açıkladı.

Şayet bu iddiayı ortaya atan kişi haklı ise Çinli kullanıcılar için ciddi bir sıkıntı söz konusu. Üstelik bu bedelin bazı ülkelerde de aynı seviyede seyredeceği söyleniyor! China Mobile'ın geçtiğimiz yıl Samsung Galaxy Note 3 adlı phableti 882 Amerikan dolarına sattığını da hatırlatmış olalım. China Telecom ve China Unicom ise cihaz için 944 dolar fiyat biçmişti.

Jack_Zhu Nijie adlı kullanıcının iletisi kısa bir süre sonra platformdan kaldırılırken, şirket Galaxy Note Edge'in Çin'deki çıkış tarihini yine Weibo üzerinden açıkladı. Buna göre Edge, Çin'de 26 Eylül tarihinde satışa başlayacak.

Cihaz sağ yanın ekstra ekran alanı bulunan, eğimli özel bir bölgeye sahip farklı bir tasarım olarak öne çıkmıştı. Eğimli kısım bildirimler, batarya gücü, sinyal değeri gibi içerikleri de görüntülemeye yarıyor. Öte yandan Edge adı verilen bölüm ses ve güç düğmelerini "sanal" boyuta taşıyor. Edge'in yüksek satış değerlerine ulaşması beklenirken, Hyundai Securities analistleri ürünün bu yıl 1 milyon adet satacağını tahmin ediyor.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder