Ücretsiz 30 GB Depolama Alanı!



Microsoft'un bulut depolama servisi OneDrive, iPhone, Android ve Windows Phone kullanıcılarına 30 GB ücretsiz depolama fırsatı sunuyor. İşte yapmanız gerekenler.

Hali hazırda kullanıcılara 15 GB depolama alanını kullanıcıya ücretsiz olarak veren OneDrive, otomatik yükleme özelliğini açan kullanıcılara 15 GB'lık bir film rulosu bonusu eklemiş olacak.

Tabi belirtmekte fayda var, bu seçeneği açtığınızda akıllı telefonunuz ile çektiğiniz tüm resimler anında OneDrive depolama alanınıza aktarılacağı için yeterli bir internet paketinizin olmasına dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde beklenmeyen faturalarla karşılaşabilirsiniz.

Elbette bu fırsat sadece iOS kullanıcıları için geçerli değil. Aynı zamanda servisin Anroid, Windows Phone veya Windows uygulamalarını kullananlarda bu fırsattan yararlanabilecekler.

Rakiplerinde durum nasıl?

OneDrive'ın kullanıcıya sunduğu depolama alanını rakiplerle kıyaslamak gerekirse eğer, Dropbox şu anda sadece 2 GB alanı kullanıcısına ücretsiz olarak sunuyor. iCloud Drive'da 5 GB'a yükselen bu miktarı, 10 GB ücretsiz depolama alanı ile Box takip ediyor. Google Drive'da ise 15 GB depolama alanı kullanıcıya ücretsiz olarak sunulmuş durumda.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder