Samsung Galaxy S5 Türkçe İnceleme



HDR (Zengin tonlar)

Fotoğraf veya video çekerken, karşıdan gelen güçlü bir ışık varsa veya özne gölgede ise HDR özelliğini açın.





Toza ve Suya Karşı Dayanıklı

Tozdan,sudan endişelenmeden günlük faaliyetlerinizin keyfini çıkararak eğlenmeye ya da çalışmaya devam edin. GALAXY S5 daha güçlü ve daha uzun ömürlü olacak şekilde tasarlandı



Ekran

Çarpıcı şekilde net, 5.1”, Tam HD ekran nerede olursanız olun ışığı analiz eder ve en iyi şekilde görünmesi için ekranı optimize eder. Yani fotoğraflarınız ve videolarınız daima gerçek renklerini gösterir.


Modern ve Şık DokuluTasarım

Klasik Samsung tasarımı, modern trendler ve kullanıcı zevkleri Galaxy s5’te harmanlandı. Galaxy s5’in dokulu arka yüzü, cihaza modern ve şık bir görünüm kazandırdı.Özel dokulu arka kapak yeni yapısı ile her kullanıcının kendi tarzını tamamlayabilmesi için bir dizi canlı renk seçeneği ile beraber sunuluyor: Kömür siyah, Parlak beyaz , Bakır altın,Elektrik mavisi


Kalp Hızı ölçer

Kalp atış hızınızı takip eder.


S Health

Zenginleştirilmiş S Health günlük fitness rutinlerinizi devamlı olarak takip etmenizi sağlar. Galaxy S5'in adım sayarı ve S Health programı ile kondisyonunuzu, yürüme uzaklığınızı, kalorinizi, hızınızı, zamanınızı ve bunun gibi aktivitelerinizi devamlı takip edin. Hedefinizi belirleyin ve başarıya ulaşın.


Parmak izi Okuyucu

Güvenlik yükseldi ve kişiselleştirildi. Artık telefonunuzun kilidini parmağınızla daha hızlıca açabilir ve parmağınızı kaydırarak PayPal ödemelerinizi daha güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Samsung hizmetlerinden içerik alışverişi yaparken, Samsung hesabı şifrenizi girmek yerine parmak izini kullanabilirsiniz.


Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder