Toshiba’dan Kablosuz SSD: Canvio AeroMobile


Toshiba, 128GB’lık yeni kablosuz SSD’si Canvio AeroMobile’ı tanıttı.
Aynı anda 8 ayrı cihaza kablosuz bağlanarak eş zamanlı aktarım yapabilen cihaz, SD kart yuvasına da sahip. Böylece her türlü cihazımızdan yedekleme yapabilmek mümkün. Bunun yanı sıraToshiba’nın verilerine göre ürün, 8 saate kadar aralıksız video akışı da sunabiliyor. Gayet güzel.
Yalnızca Android ve iOS desteği bulunan kablosuz SSD, telefonlarımıza da yalnızca Canvio AeroMobile uygulaması vasıtasıyla bağlanabiliyor. Cihaz hakkında TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Genel Müdürü Aytaç Biter, şu açıklamalarda bulunmuş: “Farklı yollarla çevrelerindeki dünyadan anlar yakalamak ve paylaşmak isteyen günümüzün tüketicileri için yedekleme, koruma ve içeriklere erişim giderek daha önemli hale geliyor. Canvio AeroMobile kablosuz SSD, verileri depolamak ve paylaşmak için ilave özgürlük sağlarken, değerli hatıralarınızın güvenle yedeklendiğinden emin olmanız için yaratıldı.
Mobil işletim sistemleri haricinde Windows 7, 8, 8.1 ve Mac OS X 10.7, 10.8 işletim sistemlerine uyumlu olan cihazın tüm teknik özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.
 



ÖZELLİKLER
Kapasite: 128GB
Depolama arayüzü: 802.11b/g/n veya USB 3.0
Kablosuz LAN arayüzü IEEE 802.11b/g/n
Aktarım Oranı: 150 Mbps’ye kadar (Kablosuz)
5 Gb/s’ye kadar (USB 3.0)
Boyut: 63 mm (W)x123.2 mm (H)x12.5 mm (D)
Renk: Açık altın
Ağırlık: 120 g
Dahili SD kart girişi
8 adede kadar cihazdan aynı anda bağlantı
8 saate kadar veri streaming’i sağlayan şarj edilebilir batarya
KUTU İÇERİĞİ
Canvio AeroMobile
USB 3.0 Kablosu (MicroB’den A’ya, 45cm)
AC güç adaptörü
Hızlı Kurulum Kılavuzu
2-Yıl Sınırlı Garanti Belgesi
Sistem Gereksinimleri
iOS versiyonu 5.1’den 7’ye. Android™ versiyonu 2.3 ‘ten 4.2’ye, Microsoft® Windows® 8.1, Windows ® 8, Windows ® 7, Mac OS X® Lion, Mac OS X® Mountain Lion
Kablosuz LAN arayüzü mevcut.

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder