Apple Watch’a lüks dokunuş


Apple Watch‘ın halihazırda yayınlanan onlarca farklı modeli sizin için yeterince gösterişli ve şık değilse, lüks saat tasarımcısı Yvan Arpa özel tasarımlarıyla fikrinizi değiştirebilir.
Teknolojinin gelişmesiyle aksesuar ve saat pazarına giren teknoloji devleri, İsviçre saatlerinin dahi tahtını sarstı. Piyasaya ayak uydurmak zorunda kalan saat tasarımcılarıysa çözümü akıllı saatleri “süslemekte” buluyor. Ünlü lüks saat tasarımcısı Yvan Arpa’nın Apple Watch için hazırladığı tasarımlar da buna en büyük örnek. Yaptığı konsept tasarımlar ile dikkatleri üstüne çeken Arpa, Apple Watch’lara farklı bir görüntü kazandırıyor. Üç farklı konsept ve sayısız kayış seçeneğiyle gelen Apple Watch’ların aslında Watch Edition adı altında 18 ayar altın kaplamalı lüks modelleri mevcut ancak henüz fiyatı belli değil. 349 dolardan başlayan satış etiketiyle gelecek Apple Watch’ları Arpa’nın tasarımlarıyla süslemek ise 10 bin ila 100 bin dolar arasında bir ücrete tabi.
65 bin dolarlık konsept tasarımını sergileyen Arpa, moda ve aksesuarların ne yönde ilerleyeceğine de ışık tutuyor. Giyilebilir teknolojik aksesuarlarım için aksesuarların tasarlandığı yeni bir çağa giriş yapıyoruz. Apple Watch’ların çıkışıyla beraber saat kılıfları da kendini göstermeye başlayacaktır. 2015 yılında satışa sunulacak olan Apple Watch beraberinde büyük bir pazarı da getiriyor.



Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder