Apple’dan iPad Tablet Serisine Altın Renkli Model


Altın renkli akıllı cihazları sevenlere güzel bir haber verelim, Apple firması altın renkli bir iPad tablet piyasya sürmeye hazırlanıyor.

Apple her zaman renkli cihazları sevmiştir, her ne kadar siyah ve beyaz her zaman en klasik seçenekler olacak ama renklerin dikkat çekici özelliği yadsınamaz. Firma 1999’da renkli şekerlere benzeyen iMac modellerini piyasaya sürdüğünde satışlarda patlama yaşanmıştı. Ama tam tersi şekilde, renkli iPhone 5C modellerinin kullanıcılar arasında çılgınca bir satışa dönüştüğünü de göremedik.
Fakat altın renkli iPhone 5S, akıllı telefon müşterileri arasında çok popüler olmuştu. İşte şimdi Apple bu izden giderek altın renkli bir iPad çıkartmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Bloomberg’in verdiği bilgiye göre, geçen Ekim’den beri yeni iPad modeli çıkmayan tablet serisinin satışlarındaki düşmeyi engellemek için altın rengi yelpazeye dahil edebilir. GerçiiPad’ler çıktığından beri cihazlarını altın kaplatanlar veya piyasada satılan altın görünümlü kılıflardan satın alanlar da mevcut.
Genel olarak tablet piyasayası büyümeye devam ediyor ama artık iki sene önceki hızında değil. Araştırma firmasıGartner’ın da söylediği gibi, tablet piyasasının hızındaki düşüş sadece Apple’ın iPad satışlarındaki azalma yüzünden olmuyor. Büyük ekranlı phablet cihazların son zamanlarda yaygınlaşması ve kullanıcılar tarafından tercih edilmesi, küçük boy tablet ürünlerinden başlayarak yavaş yavaş tüm tablet pazarını etkiledi.
Bu ayın sonunda yeni iPad modellerinin duyurulması ve en geç yılbaşından önceki tatil ve alışveriş döneminde de piyasada olacakları tahmin ediliyor. Başlıktaki resim Apple’ın çıkartacağı modelin temsili bir örneğidir, henüz resmi açıklama gelmediği için gerçek fotoğrafı yok. Aşağıda örnek bir altın renk iPad kılıf videosu bulabilirsiniz.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder