iPhone 6 Plus’ın en ilginç özelliği belli oldu


Üzerinden iki haftanın geçmesinden sonra iPhone 6 Plus hakkında ilginç bir gerçek ortaya çıkarıldı...

Business Insider’ın haberine göre; piyasaya sunulmasının üzerinden iki hafta geçmesinden sonra etkileyici bir özelliği ön plana çıkarıldı. Telefon ile ilgili beğenilen bu özellik de iPhone 6 Plus’ın pil ömrü hakkında.
Akıllı telefonun en beğenilen özelliği büyük ekrana sahip olması. 5,5 inçlik modelinin yanında 4 inçlik iPhone oldukça küçük kalıyor. Ayrıca 4,7 inçlik iPhone 6 da yine Plus modeliyle karşılaştırıldığında daha küçük boyuta sahip olduğu görülüyor.
Ancak pek bilinmeyen etkileyici bir başka özelliği de telefonun pil ömrü. Telefonun bir kez şarj edilmesiyle, iPhone 6 Plus’ın pil ömrü oldukça uzun dayanıyor.
Telefonu çok yoğun kullanıldığı durumlarda bile iPhone 6 Plus’ın 36 saat (ya da bir günün) sonrasında şarj edildiği belirtiliyor.
Görünüşe göre; Apple, yeni nesil akıllı telefonunu bekleme (standby) modunda kullanmayı daha verimli hale getirebildi.

Paylaşılan ekran görüntüsünde akşam saat 22.00′de şarj edilen iPhone 6 Plus’ın bir sonraki gün öğle (12.00) vaktine kadar yalnızca yüzde 1′lik kısmının kullanıldığı görülüyor. Üzerinden neredeyse 14 saat geçmesine rağmen telefon pil ömrünü yüzde 99′da korumuş durumda.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder