Kişisel çevrenizde mutlaka bulunması gereken 3 farklı kişilik


İş dünyasında çevre oluşturmak başarıya giden yoldaki en önemli adımlardan biridir. Farklı sektörlerde uzman olan kişilerle bağlantıda olmak hem iş hem de sosyal yaşamda size fayda sağlayabilir.
İş dünyası dışında sosyal hayatta da tanıdığınız kişilerin size hangi kapıları açacağını bilemezsiniz. Bu nedenle istediğiniz statüden, istediğiniz alandan kişileri çemberinizin içine dahil edebilir ve ağınızı genişlettikçe büyüme ve sosyal anlamda birçok yeni bağlantı kurabilirsiniz.
Peki ağınızda kimler bulunmalı, hangi türden kişilerin ilişkide bulunulması faydalı olur?

Hayalgücü geniş olan kişiler

Hayalgücü kuvvetli olan kişiler daima iyi projelerle, doğru reklam stratejileriyle işletmenize farklı bir bakış açısı kazandırır. Bu kişiler, başarılı reklam senaryolarının, tanıtımların, organizasyonların, görsellerin yaratıcısı olur ve iş hayatında az bulunan ve gerçekten ihtiyaç duyulan şekilde sanatsal yönü ağır basan kişilerdir.
Ağınızda yer alan bu kişilerin fikirlerinden yararlanabilir, kendinize iş hayatında yeni yollar açabilir, yeni ufuklar çizebilirsiniz. Size ilham verecek bu kişileri hayatınıza, mümkünse iş hayatınıza dahil edin. Hatta, aslında iş ilanlarınızda bu özelliği de ekleyerek, mülakatlarınızda bu özelliğin peşine düşebilirsiniz.

Realistlere de ihtiyaç var

Realist kişiler, organizasyonlarınızda size gerçekten nelerin yardımcı olabileceğini, nelerin işe yaramayacağını açıkça söyleyecektir. Çünkü onlar hisleriyle değil mantıklarıyla hareket ederler ve iş hayatında her ne kadar inanç, umut, cesaret gibi hislere ihtiyaç olsa da en azından birinin mantıklı davranmasına da ihtiyaç vardır. İş hayatı, raporlar, rakamlar, veriler bütünü olduğu için, burada mantık mantığın sesine oldukça sık kulak vermek gerekir.

Geniş çevresi olan kişiler

Ağı geniş olan kişiler, genellikle herkesin bilgisini kullanan, kendi uzmanlığı olmasa dahi işin uzmanlarına kolayca ulaşan insanlardır. Bu kişiler, özellikle iş hayatını kolaylaştıran kişilerdir. Genellikle oldukça sosyal ve yeni bağlantılar kurmaya da açık insanlar oldukları için ihtiyacınız olan kişilerle görüşmenizi sağlar, sizi o kişilere ulaştırırlar.
İş hayatının temelde iş birlikleri, ortaklıklar ve dayanışmadan oluşan bir bütün olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle farklı türden kişiliklere sahip ve size faydalı olacağını düşündüğü
nüz kişilerle bağlantıda olmanın yararını mutlaka görürsünüz.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

4 yorum:

  1. Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Eğer bir iş başlatmak için veya faturalarınızı ödemek için Kredi gerekiyor mu? Biz yardıma ihtiyacı insanlara Kredi veriyoruz. E-posta Via şimdi uygula: elenanino07@gmail.com

    Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
    Bayan Elena

    YanıtlaSil
  2. WIN GÜVEN MORTGAGE
    E-POSTA ADRESİ - [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
    MERKEZ ------ Southwell Park Road Camberley, Birleşik Krallık
    -------------------------------------------------- ---
    GÜVEN İPOTEK WIN hoş geldiniz
    Biz dünyanın her yerinde bireylere krediler sunuyoruz.
    Bizim kredi teklif kötü kredi ile insanlar için kullanılabilir
    herhangi bir teminat koymadan kredi güvenceye alın.

    Biz aralığından kredi vermek
    1000 $ 'a 90.000.000 $. % 2 oranında bir faizle

    Biz bireylere kredi çeşitli tip sunuyoruz ---

    Bireysel krediler
    kredileri yeniden finanse
    Yatırımcı kredileri
    Oto Kredileri
    Borç konsolidasyonu kredileri
    İşletme Kredileri
    Uluslararası Krediler


    SAYGILARIMIZLA
    RONALD FARIS
    E-POSTA ADRESİ ----- [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
    WIN GÜVEN MORTGAGE

    YanıtlaSil
  3. % 100 Finansa mı ihtiyacınız var? Mali ihtiyaçlarınızı daha düşük sorunlu bir ücret ile düzeltebilirim, bu nedenle sizi sadece% 2 oranında finanse ederiz. Durumunuz ne olursa olsun, kendi hesabınıza çalışıyorken, emekli olmanız, kredi notunuz zayıfsa, yardımcı olabiliriz. Esnek geri ödeme, Bize ulaşın: asdafinanceltd@gmail.com

    Her çeşit kredi için şimdi başvurun ve acilen para alın!
    * Faiz oranı% 2.5
    * Geri ödeme 1 ila 40 yıl arasında seçim yapın.
    * Aylık ve yıllık geri ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredilerin esnekliğinin şartları ve koşulları.

    Tüm bu planlar ve daha fazlası için lütfen bizimle iletişime geçin.
    1. Tam adı: ............................
    2. İletişim adresi: .......................
    3. İhtiyaç Kredisi Tutarı: ....................
    4 yıl ...................
    5. Doğrudan telefon numarası: ...............
    6.Kanun Süresi: ..........................
    E-posta: (asdafinanceltd@gmail.com)
    Saygılarımızla,
    asda hizmetleri

    YanıtlaSil
  4. Günaydın ben Ahmad Asnul Brunei adım ve Letonya'da yaşıyorum İnternetten kredi almak için aylarca uğraştıktan sonra hayatımda Tanrı'nın iyiliği hakkında konuşmak istiyorum ve dolandırıldım bu yüzden kredi almakta umutsuzluğa kapıldım İnternette yasal bir borç verenden bir kredi, sonra Walter Chad adında bir arkadaşımın bir yorumunu gördüm ve kredisini hızlı ve kolay bir şekilde herhangi bir stres olmadan aldığı bu yasal kredi şirketinden bahsetti, bu yüzden beni bayan adında bir bayanla tanıştırdı. Kredi Kredi Kuruluşları adlı bir şirketi yöneten Julian Hoffman, bu nedenle %2 gibi düşük bir faiz oranıyla 75.000,00 dolarlık bir kredi başvurusunda bulundum, bu nedenle kredi onaylandı ve banka hesabıma da yatırıldı. bozuk işimi sürdürmek ve faturalarımı ödemek için kredimi bu şekilde alabildim, bu yüzden kredi almak isteyen herkese hızlı ve kolay bir şekilde onunla iletişime geçmelerini tavsiye ediyorum Kredi şirketine e-posta ile: (loancreditinstitutions00@gmail.com) ) / veya Whatsapp: +393512114999 ihtiyacınız olan her türlü krediyi almak için aylarca, hayatımın en büyük referansını okuduğunuz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil