Kodak PixPro SP360'ı tanıttı


Aksiyon kameraları pazarına hızlı bir giriş yapan Kodak, macera tutkunlarına özel geliştirilen 360 derece video kaydedebilen yeni kamerası PixPro SP360‘ı tanıttı.
Görüntü kayıt cihazlarına farklı bir boyut kazandıran 360 derecelik kameralar giderek yaygınlaşıyor. Hatırlayacağınız üzere son olarak Richo’nun Theta m15 model ürünüyle karşımıza çıkan geniş açılı video kaydına bir örnek de JK Imaging’ten geldi. Kübik hatlara sahip kompakt tasarımıyla dikkat çeken Kodak PixPro SP360‘ı tanıtan firma, kendinizi aksiyonun merkezinde hissetmenizi sağlıyor.
Kübik hatlara sahip kompakt tasarımıyla dikkat çeken cihaz Wi-Fi bağlantı biriminin yanı sıra iOSAndroid ve bilgisayar aracılığıyla da yönetilebiliyor. Üzerinde fiziksel kayıt butonu ile LCD bilgi ekranı da barındıran PixPro SP360, 16 megapiksel MOS sensörü ile1080p/30fps çözünürlüğünde beş farklı görüş açısıyla video kaydedebiliyor. Micro SD ve SDHC depolama desteği sunan kamera tek şarjla 160 dakika gidiyor. Toza, suya ve -10º C’ye kadar soğuk havaya dayanıklı PixPro SP360 zorlu koşullarda sorunsuz şekilde çalışabiliyor. 349 dolar başlangıç fiyatına sahip kamerayı dilerseniz resmi web sitesiaracılığıyla satın alabilirsiniz.


Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder