Xbox One İçin Resmi Vine Uygulaması Yayınlandı!


Vine artık ünlü oyun konsolu Xbox One için de bir uygulamaya sahip…

Vine mobil uygulama olarak yayınlandığından beri sosyal medya anlayışında büyük değişiklikler yarattı. Fakat uygulamanın bu sefer sosyal medya anlayışına getirdiği farklılık çok farklı çünkü bu yenilik ile sosyal medya oyunkonsollarına da taşınacak.
Bugün Xbox ile ilgili güncel haberler sunan resmi site Xbox Wire ‘a koyulan bir post ile duyurulan bu gelişme konsol kullanıcılarında büyük bir heyecan yarattı. Bugünden itibaren Xbox One kullanıcıları resmi Vine uygulamasını kullanarak 6 saniyelik videolara kolayca erişebilecek ve isterlerse konsolları ile çektikleri 6 saniyelik klipleri Vine ‘da kolaylıkla yayınlayabilecekler. Bunun yanında Xbox One Kinect aparatına sahip kullanıcılar Vine ‘da dolaşırken komutları Kinect Voice özelliği ile ya da hareketleri ile verebilecekler. Şu an için sadece 34 lokasyonda indirilebilir durumda olan Xbox One Vine resmi uygulamasına Türkiye ‘den de erişim uygun durumda.
Microsoft’tan yapılan açıklamaya göre sosyal medyanın oyun konsollarına entegre edilmesi için bu işlem sadece bir başlangıç. Haziran ayına kadar oyun konsollarını eğlence ve sosyal hayatın merkezi haline getirebilmek için 34 yeni uygulamanın daha Xbox One için aktif hale geleceği iddia ediliyor.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder