Girişimcilerin işine yarayacak 6 önemli web aracı


Girişimciler için internet ortamını etkin kullanmak elbette oldukça önemli. Artık bütün girişim ve pazarlama stratejileri, internet üzerine kuruluyor. Böyle olunca ofis çalışmalarında stratejiler doğrultusunda, girişimcilerin işine yarayabilecek web araçlarına yönelmek gerekiyor.
İş hayatında kullanılabilecek web araçlarında da öncelikle ücretsiz olanlar tercih ediliyor. 
Zamanı olduğu kadar kaynakları da iktisatlı kullanan girişimciler için, çoğunlukla ücretsiz olan bazı web araçlarına şöyle bir göz atalım:


1. Needtagger

Hedef kitle belirleyerek onlara ulaşabilmek, etkileşimi sağlayabilmek, pazarlama alanındaki belki de en önemli nokta. Peki bunun için bir web aracınız olmasını ister misiniz? Needtagger, hizmet ve ürünleriniz üzerinden size Twitter’da bir hedef kitle belirlemeye yardımcı oluyor. Ayrıca, araç üzerinde başka filtreler kullanmak da mümkün.

2. Cool Text

Grafik tasarımcılar, işletmelerin web ve reklam işlerini yürüten, en kritik noktalarda çalışıyorlar. Onlar bu kadar önemli bir iş yaparken, hiçbir fedakarlıktan ya da masraftan kaçınmamaya çalışıyor olabilirsiniz. Ancak,Cool Text sizi yine de kaynaklarınızı daha iktisatlı kullanmaya davet ediyor ve ihtiyacınız olan hizmeti ücretsiz sunuyor.
Cool Text, ücretsiz web grafik ve logo tasarımı yapabileceğiniz ve tasarım esnasında sizi fazla yormayan bir araç. Ona sadece ne tür görseller ve içerikler istediğinizi belirtmeniz yeterli.

3. Lucidchart

Lucidchart, Google Dokümanlara benzer şekilde, grafiğe dayalı yapılan plan, şema ve dosya gibi çalışmalarınızı tek bir araç üzerinden oluşturup kolayca e-posta olarak gönderebileceğiniz bir araç.

4. Skimlinks

Gelir akışınızı grafikler, sütunlar halinde kolayca kontrol etmek mi istiyorsunuz? Skimlinks, gelir hesaplamalarınızı, şirkete bağlı pazarlama durumunuzu – hatta Twitter ve Facebook’a bağlı olarak – döküm olarak size sunabiliyor. Bu araç, sizi gereksiz bilgilerle sıkmadan, istediğiniz içerikle ilgili hesaplama ve dökümleri hazırlayarak, site bağlantılarınızı anahtar kelimeler üzerinden oluşturabiliyor.

5. Bright Journey

Uzmanlıkları paylaşmak, birlikte büyümek, sizce de iyi fikir değil mi? Bright Journey, dünya çapında çeşitli uzmanlıklardan kullanıcıların bilgi paylaşımlarını birbirlerine ulaştırmalarını sağlıyor. Bu anlamda oldukça geniş bir veri tabanına sahip.

6. Fiverr

Fiverr, grafik hizmetlerine ilişkin “Vizyonumuz/Misyonumuz” yazılarını, logo tasarımını, bir çizgi film karakteri çizimini aklınıza gelebilecek birçok tasarımı 5 dolar karşılığında satın alabileceğiniz bir web aracı.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder