Zenfone 2'ye Qualcomm ve MediaTek Modelleri Geliyor!


Belki de CES 2015 fuarının en çok ilgi gören telefonu olan Asus Zenfone 2 birçok kullanıcı tarafında satışı merakla beklenmeye başlamıştı. 4GB RAM içermesiyle ilgi kaynağı olan Zenfone 2, şimdi bambaşka bir iddiayla gündeme geldi.

Tayvanlı kaynaklardan gelen iddiaya göre Asus, Zenfone 2 üst seviye modeli için Qualcomm ve MediaTek işlemcili iki ayrı modelini daha piyasaya sürecek. 4GB RAM'li modelinde tercih ettiği Intel Atom Z3580 işlemcisinin de güçlü olmasına rağmen eğer bu iddia gerçek olursa Snapdragon 810 ve MediaTek 6795 işlemcilerinin yer aldığı farklı Zenfone 2 modelleri ile karşı karşıya kalabiliriz
.

5.5 inç büyüklüğünde Full HD IPS ekranı, 13MP ve 5MP kameraları, 2/4 GB RAM16/32/64GB depolama kapasiteleri ve 3000 mAh batarya özellikleriyle tanıtılan Zenfone 2'nin Intel Atom Z3580 işlemcili ZE551ML modeli Mart ayıyla beraber satışa çıkacak.

Bu iki işlemcili modellerin olası Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması durumunda nasıl bir politika izleyeceği bilinmeyen Asus, pazarlara göre modelleri dağıtması ihtimali üzerinde duruluyor.

Ülkemize gelecek olan Intel işlemcili modeli, büyük ihtimalle yaz aylarının başında satışa sunulacak.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder