Kararsız Seçmenler için Seçim Anketi: Kararsız Kalma!


Türkiye’nin sonuçlarını heyecanla beklediği bir seçim dönemindeyiz. 7 Haziran 2015 günü yapılacak olan genel seçimlerde oy verme hakkı bulunan her vatandaş, kendini daha yakın hissettiği partiye oyunu vererek sonuçlarını beklemeye başlayacak.
Her seçimde Türkiye’de önemli sayıda seçmen “kararsız” olarak görülüyor ve bu anketlere de yansıyor. İşte bu kararsız kesimi hedef alarak doğru bir karar vermelerini sağlayabilmek için Özgürlük Araştırmaları Derneği ve 3H Hareketi tarafından kararsızkalma.com isimli bir internet sitesi yayına alındı.

Özgürlük Araştırmaları Derneği ve 3H Hareketi tarafından bağımsız olarak hazırlanan ankette 25 soru yer alıyor. “Sizce devletin internet ve sosyal medya üzerindeki denetimi ne kadar olmalı?” sorusuyla başlayan ankette cevaplar sorulara göre değişiyor ve her soru 5 farklı şıkka sahip. Buna ek olarak sorulan sorunun ve konunun sizin için önemini belirtmeniz adına “Çok az önemli”, “Az Önemli”, “Normal”, “Önemli” ve “Çok Önemli” şıklarından bir tanesini seçiyorsunuz. Testi tamamladıktan sonra siyasi görüşü size en yakın olan partiler yüzdelik sıralamayla listeleniyor.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder