Şimdiye kadar eğilen akıllı telefonları biliyor musunuz?



Apple’ın phablet telefonu iPhone 6 Plus’ın eğilme haberleriyle birlikte şimdiye kadar eğilen akıllı telefonlar tekrar gündeme geldi.
Bildiğiniz gibi dünden beri gelen bilgiler ve yayınlanan görseller, Apple’ın metal kasalı phablet telefonu iPhone 6 Plus’ın eğildiği yönündeydi. Peki bu şimdiye kadar görülmemiş bir şey miydi? Hayır!
iPhone 4S
Apple’ın iPhone 4S akıllı telefonunun da eğildiği konusunda Apple forumlarında şikayetler olmuştu.
Oppo
Dünyanın en güçlü akıllı telefonlarına imza atan Oppo, çok fazla bilinmese de eğilmiş bir akıllı telefona da imza atmış oldu. Aşağıda eğilmiş bir Oppo Find 5 görebilirsiniz.

HTC EVO
HTC EVO 4G LTE üstüne oturulunca hem kırıldı hem büküldü.


BlackBerry Q10
Bir CrackBerry üyesi BlackBerry Q10 akıllı telefonunun bükülmüş fotoğrafını gönderdi. Kullanıcı telefonu düşürmediğini ve nasıl eğildiğini anlamadığını söylüyor.

iPhone 5
Apple iPhone 5 çıktıktan sonra şaşırtıcı şekilde ses ve güç düğmesinin yanından eğildiği konusunda birçok şikayet aldı. Hatta kendi kendine eğildiğini söyleyenler bile oldu.


Sony Xperia Z1
Birçok Sony Xperia Z1 kullanıcısı metal aksa yapısına sahip cihazlarının arka ceplerinde eğildiğinden şikayet etti.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 plastik kasa yapısına rağmen eğilen telefonlar arasında yer aldı. XDA forum üyesi Galaxy S4’ünün arka cebinde hem eğilip hem de ekranının çatlamasından şikayet etti.



Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

1 yorum: