Gmail Gidiyor Inbox Geliyor…


İnternetin hayatımıza girdiğin günden bu güne haberleşme alışkanlığımızı değiştirmemizde büyük etkisi olan elektronik postalar artık bir tercihten çok ihtiyaç haline dönüştü.

E-posta denildiğinde akla günümüzde en çok kullanılan servisler olan GmailHotmailYandex vb. isimler gelse de hafızanızda bir isme daha yer açmaya hazır olun. Neden mi? Çünkü artık hayatınızda Inbox var.
Google çalışmalarına son hızla devam ederken E-posta servisini de gözden geçirdi ve Inbox adında yepyeni bir e-posta servisini duyurdu. Inbox, henüz Gmail’in yerini alamasa da Google’ın düşüncesine göre uzun vadede bunu başaracak.
Google’ın bu düşünceye sahip olmasının altında yatan sebep ise Inbox ’ın size gelen mailleri geliş sırasına göre değil önem sırasına göre size listeleyebiliyor olması. İlk bakışta Google Now ile Mailbox’ın harmanlanmasıyla oluşturulduğunu rahatlıkla söyleyebileceğim Inbox sizin sanal asistanınız olarak listenizdekilerin doğum günlerini yaklaşan önemli etkinlikleri ve uçuş bilgilerinizi hatırlatabiliyor.
Henüz beta aşamasında olan Inbox , şimdilik IOS, Android ve Web’de mevcut ancak tüm bunların yanında bir Inboxkullanıcısı olabilmeniz için inbox@google.com ‘a bir mail atmanız gerekiyor çünkü inbox henüz davetle kullanıcı kabul ediyor.
Şimdi sizleri inbox ‘ın tanıtım videosu ile baş başa bırakıyor ve size soruyoruz, sizce inbox Gmail’in yerini alabilecek mi? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder