Vodafone ve Spotify iş birliğiyle: #YılınMüzikOlayı


Vodafone, 60 milyonun üzerinde aktif kullanıcısı bulunan dijital müzik kütüphanesi Spotify ile yaptığı yeni iş birliğiyle gençlere sınırsız müzik deneyimi sunmaya hazırlanıyor.
Spotify ile el sıkışan Vodafone Türkiye, ilk etapta genç kullanıcıları hedef alıyor. Özel tarife paketleriyle 9,90 TL değerindeki Spotify Premium üyeliğini çok daha avantajlı bir fiyatla kullanıcılara sunan Vodafone, etkinliği #YılınMüzikOlayı hashtag’i altında duyuruyor. FreeZone’un faturasız kullanıcılara yönelik Spotify Premium’lu Esnek Tarife‘si, 500 dakika, 5.000 SMS ve 2,5 GB internetin yanı sıra Spotify Premium Üyelik ile birlikte ayda 29,90 TL‘ye kullanıcılara sunuluyor. Faturalı kullanıcıların da yararlanabileceği kampanya kapsamında Spotify Premium üyelik, Vodafone kullanıcıları için 4,90 TL‘ye inmiş oluyor. İlk ay kullanıcıların ücretsiz yararlanabileceği Spotify Premium üyeliği, tarifeye geçildikten sonra kullanıcılara SMS ile gönderilen bir onay kodu aracılığıyla aktif hale getiriliyor.
Spotify hesabı olan kullanıcıların da yararlanabileceği bu tarife şimdilik sadece FreeZone kullanıcılarını kapsasa da ilerleyen zamanlarda diğer kullanıcıların da yararlanabileceği yeni tarifelerin gelmesi bekleniyor.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder