ASUS’tan Türkiye’ye Özel DSL-N17U Gigabit Modem Router

Torrent, Bulut, VPN, EWAN, 3G/4G, DLNA, Ebeveyn Kontrolü vb. birçok özelliğe sahip olan DSL-N17U güncel tüm ADSL2+, VDSL, Fiber bağlantılara destek veriyor.

ASUS, ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, Fiber internet desteği sağlayan ve Türkiye için ASUS mühendisleri tarafından özel olarak tasarlanan kablosuz modem router’ı DSL-N17U’yu tanıttı. Kullanımı kolay bir tasarıma sahip router, aynı zamanda ağ yazıcı paylaşımı, dosya paylaşımı, torrent desteği ve medya sunucusu için USB portları barındırıyor. Misafirlerinize kendi WiFi şifrenizi vermeden, zaman sınırlı özel bir kablosuz ağ da oluşturabildiğiniz DSL-N17U, aynı zamanda 3G ve 4G bağlantılar için USB port üzerinden destek de sağlıyor.
Özellikle Türk kullanıcıların isteklerine odaklı bir şekilde ASUS mühendisleri tarafından geliştirilen DSL-N17U’da yer alan ASUS AiCloud özelliğiyle, ev ağınızdan Internet bağlantılı herhangi bir bilgisayar, Android veya iOS aygıtından verilerinize erişebilir, senkronize edebilir, paylaşabilir ve aktarabilirsiniz. Ai Radar teknolojisi ile yüksek çekim alanı sağlayan cihaz aynı zamanda oyuncular için kablolu ve kablosuz iletişimde düşük ping değerlerini sağlıyor. Gigabit bağlantı ile 10kata varan transfer hızlarını sağlamakta.
Tek cihaz, iki işlev
DSL ve Ethernet WAN bağlantıları arasında seçim yapabilme olanağı sunan DSL-N17U, modem artı kablosuz router ya da sadece kablosuz router olarak kullanılabilir. Yüksek düzeyde güç tüketen iki ayrı cihaz yerine tek bir cihaz kullanarak ihtiyaçlarınıza uyan modu seçebilir, enerji ve yer tasarrufu sağlayabilirsiniz. İster temel ev kurulumu ister gelişmiş bir kablosuz ağ için olsun, DSL-N17U her durumda ihtiyacınız olan esnekliği size sağlar.
Hızlı ve stabil bağlantılar için iki işlemci
DSL-N17U, çift işlemci performansı ve esnekliği sunar. İkiz işlemcilerinin her biri kablolu ve kablosuz bağlantılar için optimize edilmiştir. Kablolu VDSL/ADSL ve kablosuz ağı iki işlem modülüne ayırarak, her bağlantı tipine kendi işlemci gücünü sağlar ve böylelikle her iki bağlantı tipi için kayıp olmadan maksimum performansı sunar.
Güçlendirilmiş sinyal menzili ve stabilite
ASUS AiRadar akıllı bir şekilde beamforming teknolojisi ve RF ince ayarlamayı kullanarak kablosuz bağlantıları güçlendirir. Böylelikle genişletilmiş kapsama alanı, dinamik veri hızı artışları ve güçlendirilmiş stabilite sunar.
VPN sunucu ve VPN istemci desteği
DSL-N17U bir ev ağına ya da internete özel ve güvenli bir şekilde erişmek için basit bir VPN sunucu ve VPN istemci kurulumu sunar. Paralı VPN hizmetleri ya da ayrı bir VPN sunucuya ihtiyaç kalmadan PPTP protokol desteğiyle basit bir şekilde VPN sunucu kurabilirsiniz. Ayrıca DSL-N17U, ek VPN yazılımına ihtiyaç duymadan ağa bağlı cihazlarınızı VPN-açık istemcilere dönüştürür.
TEKNİK ÖZELLİKLER  ASUS DSL-N17U
Wi-Fi802.11b : 1, 2, 5.5, 11 Mbps802.11g : 6,9,12,18,24,36,48,54 Mbps
802.11n : 300 Mbps’a yükseltilebilir
Bağlantı Noktaları1 x 10/100/1000Mbit/s WAN4 x 10/100/1000Mbit/s Ethernet LAN
2 x USB 2.0
AntenlerDahili dBi anten x 2
YönetimASUSWRT web tabanlı yönetici konsolu
Ağırlık370g
Not:Teknik özellikler, içerik ve ürünlerin bulunabilirliği önceden haber vermeksizin değiştirilebilir ve ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. Gerçek performans uygulamalara, kullanıma, ortama ve diğer faktörlere göre farklılık gösterebilir.
Share on Google Plus
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder